Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má cenu podávat odvolání?

Od: mati* odpovědí: 9 změna:

Má cenu podávat odvolání, pokud syn nebyl přijat z 1500 studentů. Byl na 630. místě. Celkový požadavek byl 400 bodů a on měl bodů 140?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

4x

A co očekáváte? Kdyby to bylo do 10 bodů/studentů, ale toto *modla*

fidonet*

Kangaroo opět jste mne dojal, jak odborně hovoříte o věcech kterým nerozumíte.

.

Pokud je požadavek 400 bodů a jmenovaný by měl třeba 380 bodů, nebyl by přijat, ani kdyby byl na 2 místě. Zmínený obor by neotevřeli. Je to sice extrém, ale snad pochopitelný.

.

I kdyby byl první nepřijatý, tak přijatý nebude, protože nesplnil podmínku bodů splněných bodů.

Kde jste to studoval pane docente?

doplněno 04.06.13 17:13:

Co odpověď to perla .. ale hlavně, že si nasbíráte body ... chytrost nejsou žádné čáry ...*zed*

doplněno 04.06.13 17:17:

pro chytlavé ... těmi perlami myslím odpovědi na tuto otázku, ne Vaše pane docente jinde v otázkách ( jen upřesňuji, aby jste nebyl vztahovačný až přespříliš )

doplněno 04.06.13 20:30:

Kolik lidí ještě vleze kangarovi hlavou do prdélky, aby mu dal body za vyslovéní kravských odpovědí? *haha*

doplněno 04.06.13 22:28:

martino s radostí ti Ti posílam boda. Protože kdo má VS nebo příjímačky v posledních 20 letech, tak se nic nezměnilo. Je to jedna z podmínek. Mít minimálně stanovený počet bodů ... teprve pak jdou další kritéria, třeba ten nejhlavnější, jako druhý v pořadí, vejít se do počtu těch, které přijímají.

A víte co? .. já se pochlubím ... nedělám to, ale mám radost ... dcerka se dostala na obě Lycea a na záložním je na 1. místě a na tom hlavním je na 2. místě ze všech uchazečů. ... sdílená radost ... dvojtá radost ... dobrá výchova ...

doplněno 05.06.13 08:55:

hejkal: mě tady nejde o kangaroo, i když jsem si rýpl, ale on i po té co jsem napsal, že odpověď je nesmyslné, tedy že nevystihuje to, že nemá dotyčný nárok být přijat, přesto Kangaroo dostal další tři body, což samozřejmě není jeho vina. To že se spletl - no a co, taky se pleteme, ale to jak někdo dává body, za něco, o čem už je jasné, že je nepravda, je zhovadilost ( není to vinou Kangara )

výtka
Upozornění od sys hejkal 05. 06. 2013 06:51:54
fido, nevyrývej prosím, věnuj se podstatě otázky, pokud máme námitky, tak bez osobních narážek...raději věcně argumentovat... ne každému se odpověď podaří vždy přesně... když píši každému, myslím tím opravdu každému...
martinaa*

Po prvním přečtění jsem kroutila hlavou, co ti tak vadí... po přečtení třetím už to vidím.

Pokud byl požadavek 400b, nikdy nepřijmou někoho, kdo měl 380...*smich*

rem
hodnocení

0x

A kolik jich brali?

macaudio
04.06.13 14:23
hodnocení

0x
Ne

blbablondyna*
hodnocení

0x

Ne, ale proc nezkusit. Uprimne ale, kdyz nedal ani pulku pozadovanych bodu, to bych se snad ani neptala

lidus*
hodnocení

0x

Ne nemá, vždyť neměl ani polovinu potřebných bodů. Dcera na jednu VŠ byla druhá pod čarou a ani zde odvolání nemělo smysl jelikož všichni studenti nastoupili.

pt®
hodnocení

0x

Ne, to fakt nemá cenu. - pt

hodnocení

0x

Cenu to nejspíš nemá. Přečtěte si clanky.vzdelani.cz/... a posuďte sami. (Kdybyste přeci to odvolání zkusit chtěli, i rady, jak to udělat, tam najdete.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]