Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě, jestli když jsem si naprosto jista, že pro mě bude lepší přestoupit ve 3 ročníku na jinou školu a jít třeba i od prváku,jakou mám šanci se tam dostat.Jako jak by mě brali?do pruměru jak ostatní budoucí prváky?jako prumer co jsem mela na zakladce.Nebo ostatní vemou do pruměru a já budu muset dělat testy, pohovory apod...?
Díky
Při podání přihlášky do 1. ročníku střední školy budete posuzována tak, jako byste šla ze základky. Také vám základní škola bude muset potvrdit na přihlášce prospěch z 8. a 9. třídy.
Jiná možnost je pak přestup na jiný obor, pokud jej škola uzná. Pak neděláte přijímací zkoušky, ale ředitel školy rozhodne, zda nebudete muset vykonat nějaké rozdílové zkoušky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.