Nejste přihlášen/a.
Mám ze sekáče tričko z mezinárodního roku chemie 2011. Je na něm nějaká sloučenina, ale já ji nepoznala, ale to by nebylo tak divné, já mám k vědě velký respekt a úctu a můj koníček je číst popularizační knihy o vědě, ale va VŠ studuju humanitní obor... Ale nepoznal to ani spolubydla a to má před jménem "ocásek" Ing. z chemie :D.
Poznáte to někdo?
Na obrázku není vidět pár atomů vodíku, tak jem to překreslil, třeba to někomu pomůže.
doplněno 21.04.13 14:10:Pravděpodobně to bude mít opravdu hodně husto-kruto-přísně dlouhý a složitý název. Tuhle jsem potkal molekulu, která ani nebyl příliš složitá, ale její název je: 7-oxabicyklo-[4,1,0]-hepta-1,3,5-triene. Při mé smůle jsem si ten název zapamatoval. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.