Nejste přihlášen/a.
Prosím vás, nevítě někdo, jak je to s vyznamenáním na střední škole? Jsem teď ve čtvrťáku a usilovala jsem o vyznamenání. Nakonec budu mít 8 dvojek a 8 jedniček. Je to tedy přesně průměr 1,5. Děkuji za odpověď.
Znám mnoho lidí, kteří také usilovali o vyznamenání. Jak na základní škole, tak na střední škole. Jeden hází balíky na poště, další sedí za kasou, protože ho vyhodili z VŠ. Také znám jednoho, co měl samá vyznamenání a nakonec pohořel u maturity. Dostat vyznamenání, ano, to chápu. Ale usilovat o něj?! K čemu? Stejně pokud se budete hlásit na VŠ, tak bude duležitější maturita. A potom už budete všude dávat diplom. A to, že jste někde na konci střední školy, když Vám bylo 19 měla vyznamenání? Promiňte, ale tohle nikoho nezajímá. Takže usilovat a snažit se o vyznamenání mi přijde poněkud zbytečné, mírně hloupé...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.