Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyznamenání vs průměr

Od: magda* odpovědí: 3 změna:

Prosím vás, nevítě někdo, jak je to s vyznamenáním na střední škole? Jsem teď ve čtvrťáku a usilovala jsem o vyznamenání. Nakonec budu mít 8 dvojek a 8 jedniček. Je to tedy přesně průměr 1,5. Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Vřele doporučuji se podívat na klasifikační řád školy. Být ve čtvrťáku a neznat dokumenty školy...

cobrak*
hodnocení

1x

Znám mnoho lidí, kteří také usilovali o vyznamenání. Jak na základní škole, tak na střední škole. Jeden hází balíky na poště, další sedí za kasou, protože ho vyhodili z VŠ. Také znám jednoho, co měl samá vyznamenání a nakonec pohořel u maturity. Dostat vyznamenání, ano, to chápu. Ale usilovat o něj?! K čemu? Stejně pokud se budete hlásit na VŠ, tak bude duležitější maturita. A potom už budete všude dávat diplom. A to, že jste někde na konci střední školy, když Vám bylo 19 měla vyznamenání? Promiňte, ale tohle nikoho nezajímá. Takže usilovat a snažit se o vyznamenání mi přijde poněkud zbytečné, mírně hloupé...

pearmonik*
hodnocení

0x

presne,vyznamenani je pouze k orgasmu u rodicu, to v zivote na nic neni, pokud nedavaji nekde za vyznamenani 5% slevu na hodinky. Lepsi je usilovat o to neco umet,radsi mit same 4rky a naucit se anglicky nebo nemecky nebo se necemu venovat, i VS nespasi pokud je spatne zvolena

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]