Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přátelit s učitelem i po škole?

Od: freedom* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám takový dotaz - pomalu na své škole na gymnáziu končím - přecházím na jinou školu - je mi 15 a líbí se mi (co se týče způsobu života, ne vzhledem...) jedna postarší učitelka. Rád bych s ní zůstal jakožto přítel i po škole, ale jak jí to mám zdělit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

6x

Nijak jí to nesděluj, ale občas za ní zajdi do školy. (Neznám učitele, kterého by nepotěšila návštěva bývalého žáka).

A při některé návštěvě ji můžeš zkusit někam pozvat.

freedom*
hodnocení

To se mi zdá asi jakožto nejlepší nápad. Dík. :)

daniella*
hodnocení

1x

Nech to plavat. Jestli jsi normální, za chvíli si na ni ani nevzpomeneš, jestli jsi úchyl, starších ženských určitého typu ještě potkáš. *smich*

hodnocení

0x

Ahoj:)No,nevím,zda by se postarší dáma měla zájem stýkat se svým bývalým 15ti letým žákem...Pokud bys to tedy chtěl sdělit,tak zkrátka a dobře na rovinu,když nejde o život...

culdabulda1*

Někteří kluci mají zajem o starší ženy - třeba instinktivně vyhledává mateřské typy, nebo starší sestru. Ale řekla bych, že je to na té učitelce (taky by mne zajímalo, kolik je jí let - pokud kolem 20-ti, - tak zase žádná "hrůza").

buss
hodnocení

0x

Nevím co to je způsob života u postarší učitelky, čím ti tedy imponuje. Pozvi ji na kafe.. Ale ono tě to přejde, máš kolem sebe máálo ženských..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]