Nejste přihlášen/a.
dobrý den
studuji vyšší odbornou školu (obor účetnictví a daně), kde po absolvování dostatnu titul DiS. Slyšela jsem že existuje jednoleté studium zakončené Bc.(dostuduji VOŠ a pak za jeden rok Bc.) Chtěla bych se zeptat kde takové školy jsou a kolik případnmě stojí školné a jestli mi ten titul Bc. pak v práci uznají, jestli to bude ze soukromé školy.
Další soukromá vysoká škola, která ti takto umožní získat titul Bc. je Evropský polytechnický institut v Kunovicích czechuniversity.com/... Pro zaměstnavatele bude důležité co umíš a jak budeš práci zvládat, než to zda je titul ze soukromé nebo státní VŠ. Já osobně bych po absolutoriu hledala zaměstnání a Bc. si dodělala při práci kombinovanou formou. Jednak budeš mít finance na školné,které je na soukromých školách vysoké, ale hlavně se v praxi naučíš víc než si odneseš z přednášek a seminářů. Ale rozhodnutí je vždy jen na Tobě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.