Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bakalářská práce - nevyhověl

Od: osicka odpovědí: 5 změna:

Ahojte všichni, prosím může mi někdo poradit co dělat v případě, že u oponenta své bakalářské páce dostal "nevyhověl"?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

2x

Doporučuji konzultaci s oponentem, vyslechnout si připomínky a zjistit, proč práce nevyhovuje. Pak zajít za vedoucím práce (nebo vedoucím katedry) a poradit se s ním, co dál. Pokud dal vedoucí za 1 nebo 2 a oponent nechal práci propadnout, možná je problém jinde. Je-li práce připuštěna k obhajobě, může se to ještě okecat na trojku, s trochou štěstí a při bravurní přípravě i na lepší známku.

paw*
hodnocení

2x

Nic, jit ke statnicim (pokud vas pusti) a dobre sepripravit. A podle nalady v komisi a vasich odpovedi bud obhajite nebo ne. HOrsi by bylo mit vsechny posudky negativni.

osicka
hodnocení

Děkuji...vedoucí práce mi nakonec dala 3 s tím, že jsem se velice snažila atd...nevím jak dál...myslíte že můžu ke státnicím nebo je to pasé?

nara22*

No to zjištíš, myslím, že záleží jak která škola a taky kolik jsi od oponenta v hodnocení dostala F nebo 4 jeslti to máte číslovaný... Myslím, že u nás to bylo pokud v hodnocení bylo 1 nebo dve F tak jsme mohli jít k obhajobě. ..To by bylo dobrý si zjistit ve škole. :)

paw*

Muzete. Zeptejte se sekretarky u vas na oboru nebo na studijnim, jak se to dela. A kdyz vas pripusti, jdete na to. Prinejhorsim udelat jenom predmety a BP priste. Nejste urcite ani prvni ani posledni, kdo se bude ptat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]