Nejste přihlášen/a.
potřebuju radu,dcera se ted uplně pomátla,přestala se učit ,že už dobré známky nepotřebuje na 2.pololetí.Je v 9 třídě.Že to už nikdo nekontroluje.Prosím nevíte někdo jak to s těmi známkami v 9.tř na konci je.Když by ji vzali na střední školu a měla na výzo třeba 4 nebo propadla...jak to vlastně funguje ví to někdodíky za odpovědi
No, on je problém trochu jinde. Toto lenošení se projeví hned na začátku studia na střední škole a často tento výpadek vede k neschopnosti se zapojit do rytmu výuky, kterému ostatní studenti celkem pohodově stačí. Známka na konci ŠR je jen hodnocením za prokázané schopnosti, její hodnota však může být pro budoucího studenta prvním varováním...
přesně,taky si to tak myslím,že to pak bude pro ni docela těžké...ale prostě radit 15leté je fakt dřina...nevím jak ji mám přesvědčit se učit.se učit ,se učit
už jsme všechno vyzkoušeli...zarach,počítač,diskošky...nic nezabírá vydrží tak týden a zas...kdo to má stále snášet a hlavně kdo to má vydržet
Já jsem používala-Bez práce není chleba. Já chodím pracovat,ty se učíš. Kdybych nepracovala,
nemáme. Když ty nepracuješ, neučíš se, nemáš. Vyjmenovat co všecko vyžaduje peníze na provoz,
včetně nákupů, dobrého jídla, oblečení. A pak to zarazit, jídlo a hygienu omezit. Kosmetiku zrušit.
A zrušit všechno, včetně probrání skříní. A nemáš! Nevysvětlovat, že se učí pro sebe.
Funguje to i jako příprava pro život.
Tohle se mi v dalším životě oplatilo. Děti nikdy nebyly bez práce, nikdy nenatahovaly ruku.
Vždycky byly hrdé, že se uměly postarat, vydělat. Uvědomit si, proč se pracuje, je důležité.
Mám už dospělé vnuky, a ti to mají v hlavě srovnané taky tak. Nepleťte si lásku
s otročením dítěti!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.