Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeložíte mi větu? Nerozumím

Od: tuponice odpovědí: 7 změna:

Přišla mi tato sms a nerozumím významu, můžete mi to někdo přeložit, prosím.

What should i txt you on this or the other?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

ahoj, já bych tomu rozuměla tak, že se ptá, jestli ti má psát na toto číslo nebo nějaké jiné? docela mi k tomu sedí to, že ses mu týden neozvala - možná si ověřuje, jestli jsi nezměnila číslo...

luke237
S tim bych souhlasil. "Co ti mam poslat na toto (cislo) nebo na to druhe?" Asi si jeste pisi pres ICQ nebo neco podobneho (chat).

nu*
hodnocení

1x

no já bych to přeložil jinak, je to úvaha..."měl bych psát textovky "této", nebo nějaké jiné-další?"

Autor se zřejmě zamýšlí nad tím - psát či nepast - títo osobě, když ona neodepisuje...:-P

odepisovat je slušné, nic jinémo v tom nehledej...napsal hamletovskou otázku a doufá že se sdresát nad sebou zamyslí*smich*

luke237
hodnocení

0x
Co ti mam odpovedet na tvoji posledni nebo tu druhou (tj. predposledni) zpravu, ktere jsi mi poslala?

tuponice
hodnocení

nemůže to mít i jiný význam? Protože jsem si s dotyčným nepsala asi týden. Naposledy mi on včera poslal, že mi přeje hezký den a já neodpověděla a teď přijde tohle, nemůže se ptát na tu svou zprávu?

luke237

Me uz zadny jiny vyznam nenapada :( *nevi* Hlavne ta jeho SMS neni uplna, protoze doslovo znamena: "Co ti mam napsat na tuto (na tento) nebo tu druhou (ten druhy)?" Ale co mysli "touto" nebo "tou druhou" uz nepise (ze by SMS? Mozna to vyplyva z nejake vasi jine konverzace, o cem se normalne bavite, ale to my nemuzeme vedet).

Asi nejlepsi bude se ho zeptat, co mysli (What do you mean?)

hodnocení

0x

Je tu ještě jiná možnost.

Co když ta zpráva nebyla určena vám? Nebyl by to první ani poslední případ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]