Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překlad titulků ve filmu

Od: kolk odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám film, ve kterém jsou natvrdo anglické titulky, existuje nějaký způsob, jak bych je mohla vytáhnout a přeložit?

Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

jeo mkv nebo avi soubor? Já u hd filmů mkv používám program (mkvmerge GUI) je freeware otevřu soubor a odškrutnu titulky a jazykové stopy, které nechci mít zbytečně. Tsakže nějaký HD film co má 5GB a odstraněním anglické a německé stopy se dostanu klidně pod 4GB a ani se pak nemusím bát nějaké nekompatibility se Smart TV v obýváku.

doplněno 12.02.13 13:41:

Pokud budeš chtít vyměnit jazyk titulků, tak tam dáš svoje načasované titulky napevno nebo je pak připojíš jako externí odkaz (nejlépe pod stejným názvem jako film kvůli výšší automatice)

doplněno 12.02.13 13:42:

Nebo také MKVToolnix

hodnocení

0x
pokud jsou natvrdo jakože součást video stopy, ani je nevytáhnete, ani neodstraníte.
tak jsem to aspoň podle slova "natvrdo" pochopil já

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]