Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Francouzský překlad - pomužete?

Od: rebecs* odpovědí: 3 změna:

Ahoj potřebovala bych prosím pomoct s překladem

Můj špatný sen (Monmauvais rêve)

Byla temná noc a byla jsem v lese.Najednou mi pípla sms a v ní stálo "Sleduju tě,nikam mi neutečeš".

Rychle jsem vypla telefon a neveděla jsem co mám dělat.Nikdo mi nemohl pomoct.Byla jsem sama.Přemýšlela jsem co dělat když náhle jsem se ocitla zničeho nic na silnici ve městě mezi auty.

"Coto" ptala jsem se sama sebe.Uviděla jsem kamarádku na chodníku,chtěla jsem za ní jít,ale nešlo to .Moje nohy byli přikované k zemi.Kamarádka na mě stále volala at za ní jdu.Volání po chvíli ustalo a najednou sem viděla jak se proti mě řítí autobus,neveděla jsem co dělat.V tu chvíli jsem si přála abych se vzbudila .Autobus byl blíž a blíž,když najednou tma nic,Otevřela jsem oči a uvědomila sem si že je ráno.Byla velká tma na ráno,tak tmavá jako můj sen.

Moc bych vám byla vděčná za překlad díky moc :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Napiš svůj překlad. Je-li tu někdo, kdo umí francouzsky, zkontroluje ti to.

doplněno 13.01.13 00:46:

Díky, ale já to nepotřebuji.

Zavolej Ivana Fuksu. Ten v rámci Aeroholdingu bere 576OOO Kč měsíčně a má placenou překladatelku do francouštiny.

dzordz*
hodnocení

0x

Překládat to nebudu, ale z toho, co přeloženo je, můžu opravit, že nadpis bude Mon rêve mauvas a že jestli to je noční můra, ne jen špatný sen, tak by to asi mělo být nazváno Mon cauchemar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]