Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebovala bych prosím pomoct s překladem
Můj špatný sen (Monmauvais rêve)
Byla temná noc a byla jsem v lese.Najednou mi pípla sms a v ní stálo "Sleduju tě,nikam mi neutečeš".
Rychle jsem vypla telefon a neveděla jsem co mám dělat.Nikdo mi nemohl pomoct.Byla jsem sama.Přemýšlela jsem co dělat když náhle jsem se ocitla zničeho nic na silnici ve městě mezi auty.
"Coto" ptala jsem se sama sebe.Uviděla jsem kamarádku na chodníku,chtěla jsem za ní jít,ale nešlo to .Moje nohy byli přikované k zemi.Kamarádka na mě stále volala at za ní jdu.Volání po chvíli ustalo a najednou sem viděla jak se proti mě řítí autobus,neveděla jsem co dělat.V tu chvíli jsem si přála abych se vzbudila .Autobus byl blíž a blíž,když najednou tma nic,Otevřela jsem oči a uvědomila sem si že je ráno.Byla velká tma na ráno,tak tmavá jako můj sen.
Moc bych vám byla vděčná za překlad díky moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.