Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matematický klokan 2013

Od: tokri25 odpovědí: 14 změna:

Dne 22. března 2013 proběhla matematická soutěž "Matematický klokan 2013. Máte někdo zadání příkladů kategorie Klokánek a Benjamín?

doplněno 24.03.13 19:25:

vÁŽENÍ, s Vámi je to fakt na nic! 19 odpovědí a žádná pořádná k tomu co chci. Máte někdo zadání klokana, kategorie Benjamín a Klokánek. Prosím o rok 2013 nikoli předešlé ročníky!

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrnousek*
hodnocení

2x

Já mam Benjamína... chcete je naskenovat?

tokri25
hodnocení

Určitě ano, moc by mi to pomohlo. Děkuji.

jarka*

Ma nekdo Juniora?

jajuska

ano prosím,předem děkuju

luke237
hodnocení

0x
Zadani se s urcitym zpozdenim objevuji na webu souteze.
luke237
Nebo take muzes napsat email krajskym organizatorum. Urcite ti je ted po probehnuti souteze preposlou.
tokri25
hodnocení

Ročník 2013 bude uveřejněn až po 30.4.*nevi*

luke237
Kde jsi to cetl?
luke237
Uz jsem to nasel (heslo je " kengur" ).
jarka*

Na zadani to chce další heslo nema nekdo?

luke237
Ja opravdu nechapu, proc s tim delaji takove drahoty. Soutez uz probehla, vysledky jsou znamy a zadani bucou pristupna az za mesic a pul? *sok* *ee* Napis nejakemu garantovi toho programu (krajsky organizator, skolni organizator, orgranizator ve vasi skole, ...), at ti daji to zadani.

jarka*
hodnocení

0x

Dne 22.3.2013 probehla soutež Matematicky klokan 2013. Máte nekdo kategorie Junior?

masa*
hodnocení

0x

A nevite někdo alespoň správné odpovědi na kadet? Naši profesoři nám to ještě neřekli...

jajunka34
hodnocení

0x

Mám jen zadání Benjamína za rok 2013

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]