Nejste přihlášen/a.
Ahoj, opravoval jsem nějaký text. Většina by měla být v pořádku. Možná i všechno. Prosím o překontrolování než pošlu finální draft. Děkuji moc.
Tyto kamenné desky jsou velmi staré. Vzájemně jsme se objali. Půjčil jsem si kolegovy rukavice
a šel jsem se svými spolupracovníky do hospody. Správu budovy jsme předali společnosti
Mapro. Pokud by jste přišli, mohli bychom zajít k mladšímu bratrancovi. Samozřejmě s Vámi
souhlasím. Tohle je jen výjimka. Můj úkol je nejjednodušší. Mně se ten film opravdu líbil. Pak
jsme šli ještě ke mně. V okresním přeboru zvítězili chlapci i dívky z našeho oddílu. Tyto
informace najdete na Městském úřadě v Rychnově nad Kněžnou. Udělala jsem skvělé jídlo, tak
doufám, že vám bude chutnat. Podařilo se nám najít cestu, jak se dostat ven. Vyzkoušejte
prosím ještě tento nenáročný postup. Zadání se podařilo splnit na 100%. Všechno tady
vypadalo úplně jinak, než bylo obvyklé. S novým kolegou jsme se skamarádili poměrně rychle.
Se Slováky jsme se domluvili na spolupráci.
Taky bych oosobně dal přednost "bratranci", ale "bratrancovi" je zcela v pořádku. Samozřejmě "by jste" být nemúže, ale vše ostatní beru /včetně těch čárek/nečárek kolem prosím.
Jo, taky jsem neříkal, že ten bratranec je špatně.
Víte, Kartaginče, já to beru především podle oka a ucha a teprve pokud mi něco opravdu "nesedí", tak přemýšlím "proč". Většinou mi to vychází. I proto jsem si zkopíroval celý text a pak se jím začal zabývat, abych to prostě měl v celku na očích...
...a nevrdím, že jsem všeznalý a neomylný - jsme lidé chybující, hezký den...
Zdravím všechny češtináře! Nás učila pí češtinářka pomůcku s čárkami ve větě: pokud se vynechá vsuvka a věta dává smysl, je nutné vsuvku oddělit čárkami. Vyzkoušejte, prosím, ještě tento nenáročný postup. Takže podle naší paní češtinářky by i bez té prosby věta dávala smysl... A proto "prosím" je nutno oddělit jako vsuvku čárkami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.