Nejste přihlášen/a.
moná to někdo ví, ale schválně pite vae výsledky
řeení + výsledek mám(vloím později)
P.S. já nejsem ten který to vypočítal, takou "hlavičku" opravdu nemám
Pokud bych bral jen čísla jako čísla (arabské číslice), tak 96
Ovem L v rohu, první pětka jsou dvě I a C, jsou znaménka X? a co rovná se, to je II?
doplněno 13.01.13 21:34:a bral jsem to tak, e 15 je 15 a ne 1 a 5.
Pokud bych bral ČÍSLICE, tak mi to vylo 69
doplněno 13.01.13 21:37:jinak mi vylo 773
nepředpokládám, e bych se trefil ani teď, ale na výsledek si rád počkám, co to bude za kravinu
nebo 1073 jestli ani to není dobře, tak to vzdávám
Zajímavá úvaha, pak by výsledek byl 746, 789 (7 můe být 7 nebo L), + ignorováno nebo 819 (869), + bráno jako X, 912 (969), + bráno jako X, ) bráno jako L? Myslím, e (ne)smysl bude podobný. Jde vidět, e je to z nějakého toho pořadu, kam se volají tipy a pravidla si přizpůsobují podle sebe (jednou se něco počítá jindy ne).
malonko napovím, výsledek je nebo byl správný a výherce získal za to peníze
bylo to - (tříciferné číslo)
ukázala pak obálku s výsledkem a jeden "borec" si to pak rozepsal
:D 113 nebo 115 :D? (je mi jansé, e nepůjd eo klasické počty, tak jsem si vymyslela svou metodu)
U JSEM ZDE!
Výsledek který byl nykonec správný a volající za to dostal penízky, byl
================ 329 ===============
a ten borec co se nějakým způsobem dpočítal k tomuto výsledku :
cituji jeho řeení :
/ Vysvětlím jak doli k tomu 329, jaké finty tam jsou pouité, original obrázku je na hlinene-kulicky.cz/...
1+1+1 je na náhrdelníku
50+50 jsou římská L v rozích obrázku
1+5 jsou první dvě číslice, nepočítají je jako 15, protoe je kadé napsané jiným tipem písma
100 je v té dalí pětce to bříko jako římské C, protoe ta pětka není napsané souvisle a jsou tam mezery mezi čárkami a bříkem, tak to neberou jako 5
1 je z týhle pětky ta horní čárka, římská I
10 je to x
7+9
1 je to mínus
4
15+16+1+5+6 jsou vechny moné kombinace z které jdou sestavit z tý digitální "16"
4+2+8
1+2 opět zvlát, jsou cifry psané jiným typem písma
+9
10 je x
3
2+1+1 jsou kombinace které se dají vytvořit z rovnítka=
+2 z otazníku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.