Ahoj/Dobrý den, předem se omlouvám za pravopis. K otázce: S kamarádem jsme se dnes vsadili. Sazka zněla: Kdo dřív bude od stanice metra Háje(Praha), na určeném místě u stanice metra Opatov(Praha). On pojede autem, já metrem-pěšky. Chtěl bych spočítat, za jak dlouho bude on (v autě, na suchu třeba na jaře), na určeném místě. Po cestě ho čekají 2x semafory, 2x kruhový objezd. Čas zvolíme podle dopravy, ne v 5 odpoledne, kdy všichni jedou z práce, ale zároveň, aby metro jelo v mě přívětivích intervalech. Chtěl bych spočítat, za jak dlouho tam přesně bude. Alespoň přibližně. On podle pravidel zřejmě nepojede, mohu poskytnout veškerá data.. Od intervalu semaforů, po typ a výkon vozidla, nebo třeba i styl jízdy, stav pneumatik, silnice, nebo šířku kruháče. Podle map to stihne za 4 minuty. To je moc velká odchylka, a navíc, ne podle všech proměnných. Mě čeká cesta do metra, a z metra. To si změřím. Děkuji za případné nápady a podněty. Hezký večer David.
Ahoj, orientační odpověď Ti dá maps.google.cz a idos.cz - ale finální rozřešení sázky asi bude, když to opravdu zkusíte. Kámoš může chytit před sebou nějakou autoškolu, naopak to může někde projet na červenou. Tobě se může zastavit eskalátor, nebo skočit před vlak sebevrah...
Toho jsem si samozřejmě vědom, proto bych chtěl nějak zjistit, jaký bude jeho čas, když chytne autoškolu, nebo červenou. :/ doplněno 10.12.12 23:19: A tak podobně..
To právě chci zjistit, vypočítat pravděpodobnost nehody v určitou hodinu, podle počasí.. Jen noc z toho neumím, proto píšu sem Určitě tu někdo kdo toto umí počítat je. Rad bych ho našel, a případně se klidně i sešel. Sázka je sice symbolická (100kč), ale chci vyhrát! :0
Jsem "nepiják" proto ta stovka Stačilo by mě, kdyby někdo dokázal spočítat, kdyby jel po prázdné silnici tohle si nedokážu představit, jak toto počítat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.