Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řešení matematického příkladu

Od: ellhonza* odpovědí: 9 změna:

Ahoj dokáže mi někdo pomoct i s postupem? Nemohu na to příijít ;(

Bohužel je to z malování v office apod. jsem nenašel nic ,kde bych ho dokázal napsat..

jpeg.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Nerucim za spravnost :)
Řešení matematického příkladu
luke237
Jeste jednou to po sobe kontroluji a uz jsem si nasel chybu :( Za chvili poslu opravene reseni.
luke237
Nasel jsem tam jeste jednu chybu. Radeji to ale cele prekontroluj. Ber to jako navod na nektere upravy, ktere s tim muzes delat. Spocitej si to sam jeste jednou na papire a napis si i upravy, ktere jsem preskocil (sazet kvalitne matematicky text je docela prace).
Řešení matematického příkladu #2
luke237
Doprcic, nevim pocitat *zed* 1/8 - 1/16 = 1/16, takze vysledek ma byt 16ta odmocnina z "a". :(
Jak jsem psal, prepocitej si to cele sam. Na ty moje upravy nekoukej. Mozna sem zitra poslu detailnejsi rozpis vypoctu, jestli si na to vzpomenu.

luke237
hodnocení

0x
Vzorce se daji psat treba ve Wordu (MS Office), v Writeru (LibreOffice/OpenOffice) atd.
luke237
Ja to vysazel v LaTeXu.
ellhonza*
hodnocení

Si bůch kámo moc ti děkuji nejradši bych ti něco poslal :D ... Jinak v excelu jde toto taky? Aspoň napsat ,protože v malování je to opruz ;)

doplněno 26.11.12 19:37:

Teda Wordu*

luke237
Ve Wordu to jde take napsat. Sice to nebude vypadat tak dokonale jako vyse, ale bude to vystatecne dobre pro vetsinu lidi, kteri nejsou matematici. ;)
Ten LaTeX je profesionalni sazeni system pro matematicke vzorce, a je zadarmo! :)
luke237
Jak na vlozeni rovnic ve Wordu: Google - Word + rovnice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]