Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bakalářská práce-marketing - tipy?

Od: pekus odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám problém s napsání bakalářské práce. Spolupráce s vedoucím je špatná. Studiíni podmínky mám tak ynic moc.

Píšu o marketingu služeb-teorie. Byla bych ráda za každý nápad.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Hezký večer! Zkuste se zaměřit na marketing služeb v podmínkách samosprávy. Zde jsem Vám našla zajímavé stránky s mnoha odkazy a hlavně také spolupracující organizace (např. časopis Moderní obec apod.). Pokud vstoupíte do "komunikujícího města", je tam spousta materiálu. Navíc můžete i práci zaměřit na podmínky vašeho města - určitě máte nějakou zkušenost s úrovní poskytovaných služeb. Snad Vám to pomůže se tímto tématem prokousat! mesto.goonline.cz/...

pekus
hodnocení

Moc dekuji za snahu mi pomoci. Jenze teorie ji mam jak sem psala a praxi psat na reklamni agenturu. Snad neco vymyslim.

lidka*

O reklamní agentuře jste právě nepsala, ale to nevadí. Hezký večer!

pekus
hodnocení

Ja vim, nenapsala...Ale i tak myslim, ze teorii z Vasi rady pouzit mohu. Dekuji. Hezky vecer i Vam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]