Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Angličtina - Popis cesty do školy

Od: fatalwir® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, na zítra (vlastně už na dnes :D) máme napsat popis své cesty do školy. Něco jsem sepsal, ale nejsem si jistý jestli je to úplně správně. Mohl by mi to někdo prosím zkontrolovat? Nechci ze sebe udělat před celou třídou hlupáka, co plácne nějakou blbost. Díky.

I take the first turning to the right and then I go along and go past a gardening. Then I go along and along. I cross the street 17. listopadu and I'm before school.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

0x

Tyhle fráze nejsou moje specialita, tam budemuset poradit někdo jiný, ale before school určitě ne. Before je před, ale časově. ;)

A 17. listopadu vypadá divně, ale když je to jméno, nevím, jestli se to převádí nebo ne. To jsem teda poradila... *smich*

17. listopadu je ulice třeba v Boskovicích. Nepřevádí se to (taky řeknete "I live in Kutná Hora" a ne něco jako "I live in Diging Mountain"..

raduz*
hodnocení

0x

before je podle mne blbost - melo by byt in front of

hodnocení

Ano, o tom uz jsem dostal ahodlouhou prednasku. *haha*

doplněno 01.11.12 12:46:

*sahodlouhou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]