Nejste přihlášen/a.
Petra navážila 1 mol červeného fosforu, který byl spálen na oxid fosforečný. Oxid fosforečný byl pohlcen do 1l destilované vody za vzniku kyseliny trihydrogenfosforečné.
napis a vycisli rovnice vycistihujici vyse popsane deje
predem dekuji
Také se mi nechce (a úkol jsem nedostala já...)
K učiteli: Učitel je povinen vysvětlit látku. Pokud jí nerozumíš, vyžádej si konzultaci (máš na ni právo).
K úkolu: Opsání vyřešeného úkolu je krátkozraké. Nevyřešíš-li jej sama, nic se nenaučíš a příště budeš tam, kde jsi dnes.
Já Vás tomu nenutím, mě se chce ale nevím jak. A mohala byste si ty připomínky prosím nechat pro sebe? Tím, že mě tady budete poučovat, že na to mám přijít sama vážně nikomu nepomůžete, jestli o tom nevíte, tak třeba já si myslím že podle příkladu se to naučit dá, protože jde o podobný princip.
P.S.: Omlouvám se, že je to tady vícekrát vkládala jsem to jednou z mobilu, tak se asi něco spletlo či co.
bikola
Učitelé vám nedávají úkoly pro svou zábavu. Chtějí, abyste se na nich něco naučili. Základ bys měla hledat v učebnici a v poznámkách z hodin.
Nechce-li se ti přemýšlet, těžko můžeš očekávat, že se to bude někomu chtít udělat za tebe.
A poučováním bych to nenazvala. Vážně mi vadí, jak si sem čím dál víc lidí chodí pro řešení úkolů bez vlastního přičinění.
Nemohu to hledat v učebnici, protože to je mimo aktuální probíranou látku. Já přemýšlím a neočekávám že někdo za mě něco udělá, jen jsem chtěla navést ke správnému řešení.
Já nechci aby za mě někdo řešil úkoly ale když si nevím rady, proč se nezeptat a nechápu proč do tohoto tématu přispíváte, pokud nemáte v plánu poradit jen poučovat.
Není to vyčíslené.
P4 + 5O2 -> 2P2O5
P2O5 + 3H2O -> 2H3PO4
A koukej si na učitele došlápnout! Je to jejich povinost ja psali nade mnou. Od toho jsou placení.
Děkuji ale nemá to být 4P? s tím druhým jsem si nebyla jistá se správností rovnice a natož s vyčíslením.
Moc Vám děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.