Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji pomoct

Od: maruska* odpovědí: 7 změna:

1. f: y = 3x+2

2. f: y = (log0,2 x) _ 5

výtka
Upozornění od sys hejkal 28. 08. 2012 10:32:07
Toto je poradna, ne počítání příkladu na rozkaz. Podívej se v rubrice Škola, jak tu většina nevědoucích vkládá svoje dotazy a žádosti o pomoc!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kristka01*
hodnocení

0x
Ahoj,ráda bych ti pomohla,ale tohle jsme se jeste ve skole neucili. :( skuz se zeptat nekoho znameho atd. kristka01
výtka
Upozornění od sys clayman 28. 08. 2012 21:06:53
co to je za odpověď? když nevím, neodpovídám.
mowla*

*haha* Promiň, tvá rada mne pobavila... *smich*

Maruska by ale měla primárně napsat, co ji trápí...

doplněno 28.08.12 11:33:

Filuto: Není s čím radit - Y je závislé na blíže nedefinovaném X, takže nikdo netuší, o co tazatelce jde... Vrámci vyřešení můžeme jen doufat, že to tuší aspoň tazatelka...

*smich*

... a už jste se ve škole učili, jak se píše slovo "zkus"? *smich*

doplněno 28.08.12 12:50:

A jéje, prázdniny skončily, už zase začínají příkazy tazatelů k řešení úkolů...:)

filuta*
hodnocení

0x

Doporučuji se podívat na matweb.cz, a pokud byste z jejich příkladů nepochopila jak rovnici vyřešit, tak se vždy můžete obrátit na jejich fórum. forum.matweb.cz/... Tam vám poradí, popř. vyřeší cokoliv. ;)

maruska*
hodnocení

Jsem tady poprvé... netuším jak se vkládají dotazy... chtěla jsem poradit postup jak vypočítat tyhle funkce...

mowla*

Dosadíš za x a vyjde ti y, ne? Co na tom chceš počítat? Třeba pro x=1 odpovídá 1. y=9; 2. y=-5 ...

V jakém smyslu vypočítat? Mowla poradil, jak na to, pokud to "vypočítat" je míněno doslovně, a zároveň ukazuje, že takto položená otázka je trochu nesmyslná. Chápal bych třeba "zjistit vlastnosti", nebo "vypočítat inverzní funkci". Chtělo by to upřesnit problém,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]