Nejste přihlášen/a.
Květy jsou podepřeny listeny, někdy je listen ve tvaru toulce jedná se o bezčepelnou pochvu listu.- Mám prezentaci ve škole, ale nedokážu to vysvětlit, protože tomu nerozumím...je to trapné já vím...poradíte?
já tomu taky nerozumím a necítím se trapně, našel jsem na webu plno hesel, kdybych to potřeboval, tak bych je použil. Ty to potřebuješ, tak si to nastuduj např. na:
a další...
doplněno 28.02.09 20:15:těžko poradit konkrétně, otázka je všeobecná bez podrobností, co všechno a o čem potřebuješ prezentovat.
Jinak je tu jedna rada , ne ode mne, ale od V.I.L. - učit se, učit se, učit se...
ve škole se to předpokládá... přežili jsme to všichni, neztrácej hlavu, učený z nebe nespadl... a když spadl, tak se zabil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.