Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Biologie - bezčepelná pochva listu

Od: she* odpovědí: 1 změna:

Květy jsou podepřeny listeny, někdy je listen ve tvaru toulce jedná se o bezčepelnou pochvu listu.- Mám prezentaci ve škole, ale nedokážu to vysvětlit, protože tomu nerozumím...je to trapné já vím...poradíte?*plac*

¡

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

já tomu taky nerozumím a necítím se trapně, našel jsem na webu plno hesel, kdybych to potřeboval, tak bych je použil. Ty to potřebuješ, tak si to nastuduj např. na:

sgo.cz/...

old.mendelu.cz/...

agrokrom.cz/...

cs.wikipedia.org/...

faf.cuni.cz/...

botanika.wendys.cz/...

cs.wikipedia.org/...

a další...

doplněno 28.02.09 20:15:

těžko poradit konkrétně, otázka je všeobecná bez podrobností, co všechno a o čem potřebuješ prezentovat.

Jinak je tu jedna rada , ne ode mne, ale od V.I.L. - učit se, učit se, učit se...

ve škole se to předpokládá... přežili jsme to všichni, neztrácej hlavu, učený z nebe nespadl... a když spadl, tak se zabil...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]