Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni,mám fakt obrovský problém...ve škole na matiku máme..no prostě otřesněho učitele...já vím,že téměř každý si stěžuje na špatné učitele,ale na tohohle byla i rodičovská petice a cca. 6 lidí z 25 propadá,8 má 4,10 má 3,1 má 1 atd.Já měla v 1.pololetí na vysvědčení jednu 3 a zkuste hádat z čeho.Ano z matiky...ale i přesto to chci zvládnout,protože je to možné a chci se dostat na určitou vysněnou školu s vyznamenáním (na pravní).Ve čtvrtek 11.4. píšeme velký test s rovnicemi,které jsem zapoměla,ale určitě si učením vzpomenu a s pohybovými úlohami i o spol. práci jenže ty nechápu vůbec ani trošku...a bojím se,že dostanu při nejlepším 4 a za momentální známky a nešikovnost v matice i 4 na výzo...jsou ty úlohy opravdu tak těžké?(popř.:jak se počítají?) ps:mí rodiče už to neumějí tak zkusím uspět bud u sousedky nebo na doučování...předem všem děkuji za rady,informace a odpovědi...(momentálně jsem v 8.třídě)
Přesně jak říká Bruno. A taky - je důležité se učit pravidelně. Třeba jen na dvacet minut, spočítat si dva tři příklady podle obtížnosti, ale pravidelně, ať si ten postup osvojíš. Navíc ti to usnadní chápání dalšího učiva a čas potřebný k učení se ti tak může pěkně zkrátit - a navíc přinést lepší výsledky. Mám to odzkoušené, sama nejsem zrovna matematický talent. Držím palce!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.