Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat co je to čedičový kaňon.. Na internetu to jaksi nedokážu najít..
Děkuji za odpovědi
Asi máme každá jiný internet . Já zadám třeba na Seznamu do vyhledavače "čedičový kaňon" a hned v prvním odkazu si o něm můžu něco přečíst
. Hele, třeba to bude i Tvým počítačem, třeba to zrovna v něm není :D. Zkus to zadat na nějakým jiným a třeba to najdeš
No, tak já jako o tom nic nevím, tak mi v pár větách napiš co to je. Čedičový kaNon - kanon z toho se střílí a je to asi z kamene čediče, ne? Vlastně ne, je to kanon a do něho se dávají čedičový koule ... Tak a teď ty
a "zkácenou" formu nepoužívej. Tu už někdo sboural (zkácel)
Sebod, ale ono opravdu není jednoduché něco najít, pokud se "čedičový kaňon"vezme (logicky) jako název. Našel jsem jen tohle: Basalt Canyon (Če/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.