Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čedičový kaňon

Od: janiqua odpovědí: 4 změna:

Chtěla bych se zeptat co je to čedičový kaňon.. Na internetu to jaksi nedokážu najít..

Děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

Asi máme každá jiný internet *smich*. Já zadám třeba na Seznamu do vyhledavače "čedičový kaňon" a hned v prvním odkazu si o něm můžu něco přečíst *klik*. Hele, třeba to bude i Tvým počítačem, třeba to zrovna v něm není :D. Zkus to zadat na nějakým jiným a třeba to najdeš *ua*

doplněno 03.06.13 16:37:

No, tak já jako o tom nic nevím, tak mi v pár větách napiš co to je. Čedičový kaNon - kanon z toho se střílí a je to asi z kamene čediče, ne? Vlastně ne, je to kanon a do něho se dávají čedičový koule *ua*... Tak a teď ty *klik*

doplněno 03.06.13 16:39:

a "zkácenou" formu nepoužívej. Tu už někdo sboural (zkácel):)

janiqua
hodnocení

Asi jo.. Jako já co se dívám, tak jako něco o tom píšou, ale nevím jak bych to jaksi zformulovala do zkácené formy..

janiqua
03.06.13 16:41
hodnocení

zkrácené*

praivo*
hodnocení

1x

Sebod, ale ono opravdu není jednoduché něco najít, pokud se "čedičový kaňon"vezme (logicky) jako název. Našel jsem jen tohle: Basalt Canyon (Če/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]