Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Online Španělština

Od: perradiosa odpovědí: 4 změna:

Dobrý den :) Je mi 15 let a ráda bych se sama naučila takové nějaké základy španělštiny :) Po večerech se nudím, tak mě napadlo tohle...

A teď k věci...neznáte někdo stránky jako "helpforenglish.cz" ale se španělštinou? Mám pocit, že na seznam.cz kdysi byly online kurzy, ale teď jsem tam nic nenašla...Hlavně zadarmo :D

Uvítala bych popř. i videa na youtube. Tam jsem našla jen "náborová" videa na pobyty ve španělsku :/

Díky moc za pomoc :) :D

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marcelax*
hodnocení

0x
marcelax*

iz*
hodnocení

0x

Jestli chceš se španělštinou teprve začít, nedoporučuji učit se sama.

Online kurzy a učebnice pro samouky jsou vhodné pro ty, kdo už mají zvládnutou alespoň výslovnost a nejnutnější základy. Zafixovaná chybná výslovnost se dost těžko přeučuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]