Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké známky musím mít

Od: katykaty* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jaké známky musím mít na obor sociální činnost.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

2x

Podívejte se na web dané školy a podmínky k přijetí. Podmínky se liší škola od školy, továm tady nikdo neřekne...

ay
hodnocení

0x

To se nedá říct. Každý rok to je jiná, protože každý rok je jiný počet uchazečů. Nedá se to říct. Třeba já studuji na škole kde je i sociální činnost a vím, že když jsem se hlásil já brali lidi bez trojek. Tento rok není zájem takový takže se na odvolání v druhém kole dostanou i čtyřkařy. Spíš je to o tom se na té škole pak zvládnout udržet.

buss
hodnocení

0x

Podmínky přijetí si stanoví škola, tedy dotaz směřovat tam, rozhoduje řiditel. Obecnou podmínkou pro přijetí je ukončené základní vzdělání (přijímací zkoušky, zdravotní stav..). Zde se nepřijímá. Načti si školský zákon - část čvrtá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]