Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uplatnění managmentu cestovního ruchu

Od: nochiola* odpovědí: 1 změna:
Uvažuji o oboru managment cestovního ruchu v Pardubicích(dálkově).
Chci se informovat zda nemáte někdo zkušenosti s touto soukromou školou?
Dále mě zajímá jaké uplatnění bych v budoucnu měla(co bych vše mohla dělat)i za cenu, že bych šla pak třeba na vejšku.
Mám takový plán do budoucnosti, že bych chtěla založit např.cestovku nebo být vlastníkem nějakého hotelu či rekreačního zařízení apod...
Dále také zda by se na tomto oboru učili jazyky nebo jen okrajově,ráda se učím cizí jazyky tak se nespokojím jen s okrajovou výukou.
Dále by mě zájímal názor na to jaký cizí jazyk zvolit kdybych měla vybrat tři z těchto nabízených:anglina,němčina, francouzština, španělština, ruština, arabština, italština.
Velice děkuju za vaše nápady, názory, rady, zkušenosti:)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

0x

Bohužel tuto školu neznám, ani někoho, kdo to studoval, ale myslím, že vaše plány ohledně CK nebo rekreačního zařízení přesně sedí. Předpokládám, že se jedná o SŠ. Nevím, jestli když uvažujete potom o VŠ není lepší jít třeba na gympl kvůli všeobecnému vzdělání, statisticky mají největší úspěchy v přijetí na VŠ, protože přijímačky většiny škol se nezaměřují na praktické znalosti daného oboru, protože se očekává, že ty tam člověk teprve získá, ale ověřují obecné studijní předpoklady, rozhled atd. Jazyky se vám určitě budou hodit, kromě klasiky ANJ bych určitě zvolila i něco z těch méně obvyklých, třeba arabština, japonština nejsou špatné, ruština se také hodí, mají bohaté vrstvy, které rády cestují

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]