Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nedávno sme měli hodinu dějepisu a nám učitelka říkala o Hitlerovi,jedna z jejích vět byla že Hitler měl ženu a měl děti ale když už pak Německo prohrávalo tak se o ty děti s ženou báli protože by s nima lidé zacházeli hnusně a tak je zabili.
Když jsem se ptala jiného dospělého na to samé tak mi řekl úplný opak že Hitler ženu měl ale neměli děti.
Mám v tom docela hokej.Měl teda děti nebo ne?
Děkuji.
Pokud já vím,tak Gobelsovi měli pět dětí,které jejich matka otrávila,a pak otrávila i sebe a manžela,když věděli,že už tuto válku nevyhrají!Hitlerova žena byla Eva Braunová,a s tou děti neměl.
doplněno 29.03.13 16:24: bt-to není až tak podstatné,dotaz je zde snad na Hitlera,tak si pište laskavě své příspěvky,děkuji!
Pletete si to s Goebbelsem. Ten měl manželku a poslední dny války své děti i sebe otrávili (měli jich 6). Zabili se ve stejném bunkru jako Hitler. Hitler se dlouho neženil, až těsně před smrtí si vzal Evu Braunovou. Děti neměli. Měl taky velmi zvláštní vtah ke své neteři (dceři jeho nevlastní sestry), která se kvůli tomu zastřelila.
děti neměl ovšem má příbuzné kteří žijí dokonce jsou respektivě byli nositely stejného příjmení (manželé Hitlerovi) příjmení si nechali z pochopitelných důvodů změnit. Dnes žijí , pracují , jsou jako všichni ostatní a však veřejně se hlásí k tomu že nechtějí děti a chtějí aby jejich rod zaniknul. (jsou poslední žijící příbuzní)
Stačí si otevřít knížku, děti měl, ženu měl, měl je dokonce i když ,,zemřel" spíš by mě trápila ta spekulace: že svou smrt nahrál, než jestli měl potomky nebo ne.
Takovej debil aby zabil svoje děti naneštěstí nebyl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.