Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysoká škola, můžu se ještě přihlásit?

Od: mati* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, je ještě nějaká vysoká škola, kde si můžu pořád podat přihlášku a mám jistotu, že mě vemou? Prosím případně okolí opavska, zlínska, olomoucka, ostravska. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bt
hodnocení

0x
Např. Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava bude určitě vyhlašovat 2. kolo pro podávání přihlášek.
Podstatné je, na jaký obor se chcete hlásit.
mati*
hodnocení

No já totiž už dlouho váhám nad dvěma obory, pořád nevím s kterým bych měla lepší uplatnění a popravdě i méně trápení při studiu.

studijní program Geodézie a kartografie
- Důlní měřictví
- Geoinformatika
- Inženýrská geodézie
studijní program Nerostné suroviny
- Ekonomika a řízení v oblasti surovin (společné bakalářské studium
zahrnující i přípravu pro navazující magisterské studium oboru Komerční
inženýrství)
- Environmentální biotechnologie
- Environmentální inženýrství
- Informační a systémový management _ společné bakalářské studium
zahrnující i přípravu pro navazující magisterské studium oborů Automatizace
a počítače v surovinovém průmyslu a Systémové inženýrství v oblasti surovin
- Krajinné vodní hospodářství (navazující magisterské studium Voda _
strategická surovina)
- Technologie a hospodaření s vodou
- Úprava surovin a recyklace
- Využívání zdrojů stavebních nerostných surovin
- Zpracování a zneškodňování odpadů
vitpec

Popravdě,mi přijde že jste o VŠ ani neuvažovala a ted jste si nějak vzpomněla,že by se i příští rok hodil STATUS studenta.Protože každý normální student,který ví co studovat,ví do kdy je třeba odevzdat přihlášku apod.Nechce se mi věřit,že by nějaká holka chtěla dobrovolně a cíleně studovat studijní program Geodézie a kartografie?Spíš jde jen o ten status,že?Jinak škola typu Vysoká báňská není teda fakt žádná hitparádá,ÚROVEŇ HROZNÁ!Kdyžtak zkuste apoň VUT v Brně nebo ČVUT v Praze,tam berou přihlášky do 31.3.

mati*
hodnocení

Přihlášky už mám dávno podané. A maturuju z matematiky, fyziky, chemie. Takže i holky chtějí studovat technické obory. Věřte nebo ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]