Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím vás.
Jaký je volný a vázaný výskyt manganu a jaké jsou anorganické a organické sloučeniny manganu
Protože na wiki a atd, je to strašně složitě napsané, děkuji za odpověď
Stručně o manganu třeba tady prvky.com/... a minerály manganu najdeš na webmineral.com/...
Je to tvoje lenost, že si to neumíš z Wiki vycucnout do taháku nebo do čeho to máš. Tam je to popsané tak, že nevím, co bys chtěl. Za dvacet let budou mladí chtít, aby za ně někdo chodil i do školy, ne? Ale pracovat jako ajťák nebo manažer v teplým kanclu, to by se líbilo každýmu. Nakakat.
Bohužel nejsem takový machr, nemám vystudované 3 vysoké školy abych tam pulce věcem porozuměla. Já se chemii učím 1 rokem a na wiki je milion pojmů.
Nevím proč by to měl být jako tahák? Je to referát.
Nepřišla jsem se tu hádat, dala jsem tu jen dotaz jestli by mi někdo neporadil jen v těch anorganických a organických sloučeninách, protože opravdu tomu nerozumim. Nevím jaký v tom je rozdíl.
A vůbec nechápu co tu meleš o ajťákách a manažerech
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.