Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné udělit 2.schování za poškození žk?

Od: jannovotny1245 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den je možné aby škola udělila žákovi dvojku schování za neumyslné natržení žákovské knížky? děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kometak*
hodnocení

1x

Podle mě to je přitažené za vlasy, u nás na škole máme studijní průkaz, který musí vydržet čtyři roky, ale když se ztratí, nebo zničí nebo něco, tak za mírný poplatek se prostě nechá udělat nový a nic se neděje... :)

hodnocení

0x

Zdravím.A jak prokážeš,že to bylo neúmyslné?*sok*Jinak,by jste měli mít přečiny a jejich postihy zapsány ve školních osnovách...

jannovotny1245
hodnocení

právě že asi nijak neboť při vyndávání z aktovky jsem žk. vzal špatně a nějak se zachitila a porařilo se mi ji natrhnout a škola mi chce za to dát dvoujku schování

buss
hodnocení

0x

Škola nic neuděluje, vizte školský zákon a školní řád, nebojte si popovídat s třídní(m). Zde není kdo by to rozhodl.

doplněno 22.03.13 14:39:

Pardon, já myslel, že to píše rodič. Ať tam rodič zajde...

iz*
hodnocení

0x

A co předcházelo? Dvojka z chování se jenom za neúmyslné poškození ŽK nedává.

zuzan
hodnocení

0x

Pokud je to jen ta žákajda tak si buď jistej že ne.

hodnocení

0x

Už to vidím živě. Výborný žák, úkoly vždycky udělané, vždy na vyučování připravený, při výuce pozorný, o přestávkách milý a příjemný ke spolužákům, opatrný k cizímu majetku, zdvořilý k dospělým, najednou přiskřípne žákovskou do zapínání batohu a ona se natrhne! Učitelka je natolik nespravedlivá, že zapomněla na všechny klady žáka a vidí jen nehodu a to ještě úplně špatně. A hned 2 z mravů! Takhle to je? *haha*

cissa*
hodnocení

0x

2 z chování se dává jen když šikanuješ ostatní atd. rozhodně ne za požkození ŽK!

buss

? Myslím, že už si to dávno tomu vyříkali...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]