Podle mě to je přitažené za vlasy, u nás na škole máme studijní průkaz, který musí vydržet čtyři roky, ale když se ztratí, nebo zničí nebo něco, tak za mírný poplatek se prostě nechá udělat nový a nic se neděje...
Zdravím.A jak prokážeš,že to bylo neúmyslné?Jinak,by jste měli mít přečiny a jejich postihy zapsány ve školních osnovách...
jannovotny1245
právě že asi nijak neboť při vyndávání z aktovky jsem žk. vzal špatně a nějak se zachitila a porařilo se mi ji natrhnout a škola mi chce za to dát dvoujku schování
Už to vidím živě. Výborný žák, úkoly vždycky udělané, vždy na vyučování připravený, při výuce pozorný, o přestávkách milý a příjemný ke spolužákům, opatrný k cizímu majetku, zdvořilý k dospělým, najednou přiskřípne žákovskou do zapínání batohu a ona se natrhne! Učitelka je natolik nespravedlivá, že zapomněla na všechny klady žáka a vidí jen nehodu a to ještě úplně špatně. A hned 2 z mravů! Takhle to je?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.