Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smějou se mi dvě holky ve škole

Od: ykao odpovědí: 11 změna:

ahoj, chtěl bych poradit co mám dělat když se mi ve škole furt smějou dvě holky, normálně si hrajou na kámošky a pak mě na fb pomlouvaj, dost mě to štve a nevím co s tím. prosím porad´te.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

No a mě napadla docela jiná věc. Proč se ti smějí, smějí se nebo posmívají? Není třeba jedna z nich do tebe zaláskovaná? V 7 třídě mi spolužák podtrhl židli a já skončila s naštípnutou kostrčí v nemocnici, proč to udělal?, byl do mě zamilovaný a takto to tehdy projevil jen proto aby se mu kamarádi nesmáli. Já bych s holkama promluvila a nejlépe s každou zvlášť.

deniska10
hodnocení

1x

Ahoj stejný problém mám i já jestli máte ve škole psycholožku tak si za ní zajdi mě to pomohlo ale stejně to holky nepochopili by to nepochopili kdyby to nepochopili tak to zkus přes mámu ale nevim kdyby to nepochopili ani tak tak pak je tu ještě jedna šance říct to učitelce ale stejně to nevim kdyby tohle ani nepomohlo tak to skus říct eště jednou mamce a řekni jí to aby zašla do třídy a aby nejdřív skusila těm holkám říct aby tě nechali a kdyby ani to nešlo tak druhý den ať si zajde za učitelkou a promluví si sní jinak nevim.Držim ti palce ať aspoň tobě to vyjde ale mě ani jeda rada nepomohla tak si držim palce abych to tam eště s nima vydržela a nebo ať se stěhujem nikam jinam a jinam do školy tak ahoj a doufám že to vyjde kdyžtak mi napiš na email mášb to tam napsaný a poradim ti něco jiního ráda pomůžu.Denisa Poskočilová

tlapka*
hodnocení

0x

S tím se bohužel nesetkáš naposledy a projít si tím musí každý... Jediné, co se dá dělat, je najít si nové, upřímné kamarádky. Lepší! ;) Nic jim už o sobě neříkat, nebavit se, leda tak neutrálně. Jestli tě pomlouvají i před ostatními, ukaž jim, že tě to nežere a ubohé jsou spíše ony. ;) Pokud máš představu, jak tě pomlouvají, možná si můžeš připravit pár vtipných odpovědí dopředu. Nic si z nich nedělej, z falešnic! Držím palce! ;)

hodnocení

0x

chce to sebevědomí pokud se chovají takhle nemá smysl se s nima zahazovat,takže narovinu vyříkat a pokud nepomůže tak se na ně vykašlat,přece nechceš kamarádit nebo řešit někoho tak hloupýho kdo ubližuje pomluvama*bum*

hodnocení

0x

Odchyť je před školou, když s nimi nikdo nebude a otevřeně se zeptej. Klidně, bez rozčilování, bez emocí. Prostě tě to zajímá, chceš vědět, proč jsou takové. Na odpovědi dost trvej. Když ti vysvětlí a ty pochopíš, poděkuj. Když ne, tak se jim omluv, že jsi je zdržoval a že sis myslel, že jsou chytré holky. Mávni rukou a odejdi. Je si hlídej klid, emoce. ;) A také to, aby byly obě. Jestli bude jen jedna, může tě pomluvit té druhé.

daniell*
hodnocení

0x

takové lidi budeš potkávat bohužel celý život , budou dokonce i horší , můžeš je buď odchytit a promluvit si s nimi případně je poučit ;) hlavně v klidu a bez emocí , nebo se na ně prostě vykašlat a najít si jiné lepší .

hodnocení

0x

Zdravím. Třeba tím chtějí jen upoutat Tvojí pozornost. Co se škádlívá, rádo se mívá...A pokud Tě pomlouvají na FB, tak tam nechoď anebo to nečti. Co oči nevidí, to srdce nebolí...Buď nad věcí, ony z toho také vyrostou, neboj...Pokud si na kámošky jen hrají a nemyslí to upřímně, pak můžeš mít dobrý pocit z toho, že jsi je prokoukl...

honzmalatny*
hodnocení

0x

Jo jo,dělají si z Tebe lidově prd.l. A zkus se jich zeptat,ale až nebudou spolu. Ono dohromady se budou jedna před druhou vytahovat,prsit se,jen aby nevypadala před druhou jako ta "hodná".Ale pokud bych byl já na Tvém místě a s tím co už dnes vím,hodil bych tuhle mouchu za hlavu,nevšímal si jich,vůbec bych je nekontaktoval,ony jen hledají nějakého hloupého Honzu jako terč. Kašli na ně.Čím víc Tě to bude štvát,tím více vody na jejich mlýn.A čím více budeš budit dojmem spokojeného a vyrovnaného,tím více je to bude žrát a budou po tom pátrat a samy přilezou. No a když ne,tím lépe.Hlavu vzhůru a úsměv na rty.

ykao
hodnocení

Ahoj, díky všem za odpovědi, dnes nebyly ve škole ani jedna takže to bylo v pohodě.

kobrik
hodnocení

0x
§ 206
Pomluva
(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
(2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným obdobně účinným způsobem.
honzmalatny*
22.03.13 16:47

*bzum*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]