Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Yonex - informace

Od: andrea* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den :), nevíte, prosím, kde najít pilíře, vedení a nějaký graf týkající se firmy Yonex?

Mám základní údaje, historii, produkty, pobočky, partnery, dceřiné společnosti.

Pilíře, vedení a nějaký graf, který by se dal popsat (např. tržby) se mi nedaří nalézt.

Děkuji za každou radu.

doplněno 17.03.13 11:26:

Nebo kdybyste někdo našli nějaký graf týkající se firmy Victor, tak by mi to taky moc pomohlo.

Pěkný den :).

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

k cemu, chystate se v Cine vyrabet konkurencni rakety? :) Asi tezko vam velke firmy daji nejake grafy trzeb :D Yonex a Victor jsou vicemene leadri daneho segmentu. Jestli to mate do skoly, graf si vymyslete.

andrea*
hodnocení

Ano, je to do školy ;). Nakonec se mi podařilo najít grafy firmy Yonex zde: eir.eol.co.jp/...

Nicméně u Victoru jsem žádné grafy nenašla, ale stačí mi jedna firma, takže dám nějak do kupy Yonex. No, asi bych to nevymyslela, neměla bych na to odhad *smich*.

yonex
hodnocení

0x
andrea*
hodnocení

Tuto stránku jsem už procházela, ale nenašla jsem žádný graf.

Ale děkuji za odpověď.

andrea*
hodnocení

Ještě jsem doplnila otázku o jeden dotaz, kdyby náhodou někdo věděl :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]