Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli mám nějakou šanci se dostat na SPGŠ do Prachatic s průměrrem 1,88. Průměr bych měla určitě lepší,ale umřel mi táta a kvůli tomu se nedokážu na učení soustředit. Prý se tam hlásí hodně lidí,tak jsem chtěla vědět jestli se má cenu snažit na talentové zkoušky. Moc děkuji za odpovědi...
Záleží, jak si povedeš na talentovkách. Jaký jsem měla průměr ze základky, to už nevím, ale na přijímačkách jsem za něj dostala 0.0 bodů. Na pajdák jsem se ale dostala právě díky talentovkám a češtině. Takže známky mohou dopomoci, ale nejsou nutné...
Určitě to zkus
Není zač Jsou to jen vlastní zážitky a závěry.
Básničku jsem zde nedávno doporučovala jiné slečně os-obroda.cz/...
Lidová píseň Čerešničky, moderní píseň s doprovodem kytary Pátá (z muzikálu Rebelové)... no, dneska už bych si ji nevybrala, ale byla dobrá na rozsah a intonaci.
Tak to ti nepovím, já dělala přijímačky před 10lety Dnes to může být jinak, ale to se všechno dozvíš z papíru, který ti pošle škola - a tam budeš mít vypsané, kam a kdy se máš dostavit a co si máš připravit.
ještě jsem se vás chtěla zeptat,jakou jste u talentovek řikala básničku a jakou jste zpívala písničku? Vybráno mám,jen jsem chtěla vědět co se tam tak říká..
já myslela že sem tam zpívá jen jedna písnička ..:D je vidět že u mě myslet znamená ... vědět :D
Mně tuto básničku poradila profesorka češtiny a literatury, co vyučuje přednes na ZUŠce Jestli je teta větší machr, může ti klidně vybrat jinou
.. básniček jsou mraky a záleží, jaká se ti líbí. Hledej a musíš najít takovou, která ti sedne. Max. čtyři sloky, učitelé na tebe nebudou mít celý den
Mš spoustu času Vybírej pečlivě... a vyber si takovou, která se jevíc líbí tobě, tobě a zase tobě. Je lepší recitovat skvěle oblíbenou jednoduchou básničku, nhež se trápit s těžkou básní, která se ti nelíbí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.