Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přeložit do němčiny?

Od: ema* odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

potřebovala bych poradit, jak mám říct německy Obědvám doma ve 14.00 hodin. Děkuju moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sarkaona*
hodnocení

2x

Ich esse zu Hause um vierzehn Uhr

na úplného začátečníka dobrý pokus. jen je špatný slovosled a chybí tam to "obědvání"...

doplněno 07.05.13 21:35:

sarkaona:

ne, stále to není ono. ale vědět to potřebuje tazatelka a ta, zatím, neprojevila snahu. poradíme tu rádi. úkoly tu za nikoho, až na výjimky, nebudeme dělat. *frajer* jinak já třeba ve dvě obědvám téměř denně. nepřijde mi to nějak zvláštní.

doplněno 07.05.13 21:38:

nedá mi to - jak vám může někdo "obodovat" špatnou odpověď? úroveň této poradny jde, poslední dobou, strmě dolů... škoda!

sarkaona*

Ich habe Mittagessen um vierzehn Uhr ..spokojen? *smich*

doplněno 07.05.13 21:09:

jen mě napadá, kdo jí oběd ve dvě hodiny odpoledne?

doplněno 07.05.13 21:11:

Um vierzehn Uhr ich habe alles gegessen... konec!

honzmalatny*
hodnocení

1x

Pan Google nestačí?Máte tam překladač.

ema*
hodnocení

já si ale myslím, že tenhle překlad googlu není správný.

iz*

Emo, to nezvládnete ani jednu z prvních (nejjednodušších) frází, které jste se v němčině učila?

Hoďte sem aspoň to, co Vám nabídl Google.

doplněno 07.05.13 21:59:

Já bych napsala: Zu Mittag esse ich zu Hause gegen 14 Uhr (kolem 14. hodiny). Případně můžete použít předložku um.

honzmalatny*

Mittagessenzu Hauseum 14.00Uhr- tohle vyhodil google.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]