Nejste přihlášen/a.
Vybírám si ještě narychlo záchrannou vysokou, kdybych se nedostal na moji hlavní...Který obor je na VUT nejlehčí? Vím, že ani jeden, chci jen znát rozdíl v porovnání s ostatníma.Jde mi hlavně o to, kde jsou nejlehčí přijímačky, v porovnání s ostatníma oborama.Nepište prosím podnikatelskou, architekturu, ani chemii. Děkuju ...
Nejlehčí...všechno je lehké, když se tomu rozumí...na tu otázku nelze pořádně odpovědět, to co mě přijde lehké pro tebe lehké být nemusí a naopak. Navíc všechny tyhle technické obory mají ze začátku +- stejné předměty - matika, mechanika, pružnost...
@martincakl :
Upřímně, prosil se někdo, abyste tu začal naříkat? Otázka zněla úplně jinak, buď si přečtěte přesné znění otázky, a na to prosím odpovídejte, nebo radši mlčte.Jinak budete považován (a to již ste) za trochu podivného člověka, který si přišle naříkat nad svým chybným myšlením.Nevím, kde jste přišel na tvrzení, že se studují jen ty lehké školy.Každý si studuje to co ho baví.Podle vaší logiky závěru mohu říct, že dnes je ve zvyku jen naříkat, a h*vno radit.
Pane tazateli,to není gympl to je vysoká. Jděte na obor,který vás zajímá.
Co to je za otázku kde jsou nejlehčí přijímačky? Snad máte nějaké cíle a nějaké plány? Nebo je vám jedno co budete studovat?
Je vám jedno jestli budete studovat elektrotechniku,lékařství nebo práva?
Je mi vás líto. Chcete mít jen nějaký papír co? Je mi na blití.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.