Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VUT - Nejlehčí obor

Od: jeniiiik odpovědí: 8 změna:

Vybírám si ještě narychlo záchrannou vysokou, kdybych se nedostal na moji hlavní...Který obor je na VUT nejlehčí? Vím, že ani jeden, chci jen znát rozdíl v porovnání s ostatníma.Jde mi hlavně o to, kde jsou nejlehčí přijímačky, v porovnání s ostatníma oborama.Nepište prosím podnikatelskou, architekturu, ani chemii. Děkuju :)...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Dostat se na VUT není složité ale "úmrtnost" už po prvním semestru je obrovská a ke státnicím dojde jen zlomek studentů a to patrně těch, co je ten obor opravdu zajímá.

hodnocení

1x

Nejlehčí...všechno je lehké, když se tomu rozumí...na tu otázku nelze pořádně odpovědět, to co mě přijde lehké pro tebe lehké být nemusí a naopak. Navíc všechny tyhle technické obory mají ze začátku +- stejné předměty - matika, mechanika, pružnost...

hodnocení

0x
Nejakou dobu jsem si naivne myslel, ze jakakoliv skola se studuje kvuli zajmu, vloham a talentu studenta.
Dnes se studuje ta „lehci”, bohuzel se to po prichodu studenta do praxe pozna...a je to dnes na kazdem kroku.
discerecogitar
hodnocení

@martincakl :

Upřímně, prosil se někdo, abyste tu začal naříkat? Otázka zněla úplně jinak, buď si přečtěte přesné znění otázky, a na to prosím odpovídejte, nebo radši mlčte.Jinak budete považován (a to již ste) za trochu podivného člověka, který si přišle naříkat nad svým chybným myšlením.Nevím, kde jste přišel na tvrzení, že se studují jen ty lehké školy.Každý si studuje to co ho baví.Podle vaší logiky závěru mohu říct, že dnes je ve zvyku jen naříkat, a h*vno radit.

Pokud mne za divneho cloveka povazuje jedinec, ktery se neumi podepsat ci se stydi za sve jmeno, to je mi zcela uprimne jedno.
S ostatnimi lidmi zde na poradne vychazim zcela bez jakychkoliv problemu.

Pane tazateli,to není gympl to je vysoká. Jděte na obor,který vás zajímá.

Co to je za otázku kde jsou nejlehčí přijímačky? Snad máte nějaké cíle a nějaké plány? Nebo je vám jedno co budete studovat?

Je vám jedno jestli budete studovat elektrotechniku,lékařství nebo práva?

Je mi vás líto. Chcete mít jen nějaký papír co? Je mi na blití.

duke*
hodnocení

0x

Proč nemám psát podnikatelku? O té si myslím, že je na VUT nejlehčí. Viděl jsem, kolik toho a čeho studovali chemici a kolik z podnikatelky (o dost méně a lehčí).

doplněno 13.03.13 22:08:

Taky je asi proto na podnikatelku nával.

paw*
hodnocení

0x
Doporucuju strojarnu v praze. Berou bez prijmacek, ale zase se da skoro s jistotoi rict, ze jestli tam pujde tazatel takto naspeeeovany, tak do pul roku bude od nej klid :). A jinak ano, davat si misto prav ( nebo kam se hlasite ) zachranu na techniku je dost divoke.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]