Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
rád bych šel na síťaře, ale úplně nevím jak na to. Cituji člověka z oboru
"Dělat síťaře je obecně pohodovější práce, vyžaduje nižší analytické schopnosti, ale zpravidla ji nelze vykonávat z domova. Také vyžaduje vstupní školení trvající často dlouhý čas a stojící nemalé finanční prostředky. Naopak práce programátora je sice těžší, ale lépe placená, lze ji dělat z domova a přivydělávat si jí při studiu relativně snadno."Chodím do 3ku na 8-letém gymplu, ale nebaví mě to tam, do počítačů jsem nadšenec, sám se učím (X)HTML a CSS.Žiju v Brně a našel jsem SOŠ v Kuřimihttp://www.zamekkurim.cz/obor_informacni_technologie.htm . Samozřejmě počítám s tím, že se budu muset učit další věci i mimo školu, s tím bych taky potřeboval poradit.
Díky za všechny rady
já bych ti především poradil :
Dodělej školu a pak vysokou v oboru IT, ať máš titul a s ním i lepší možnosti, třeba psát programy.
Správce sítě bývá takový lepší údržbář, co občas běhá z boje do boje.
Když do firmy nastoupí někdo nový, tak jeho PC zapojuje a oživuje správce sítě.
Když z firmy někdo odejde, pak jeho PC uklízí správce sítě.
Když si někdo někde rozdrbe PC a neví co s tím, pak nastupuje správce sítě.
Když někomu na jeho PC nefunguje nebo špatně startuje nějaká aplikace, nastupuje správce sítě.
atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.