Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dělám DŮ a mám zjisit kdo to byl Safarín. hrál v nějakém filmu, ale vůbec nic o něm nemůžu najít. Neznáte někdo filmovou postavu "Safin"? Help prosím
Mám několik technických poznámek... Hledáte Safarína, nebo Safína? pokaždé píšete něco jiného... Má jít o herce, nebo o postavu?
A poslední, čistě pro informaci: DÚ se píše s čárkou, nikoli s kroužkem, protože se jedná o zkratku slov Domácí a Úkol
Přesně tak! Je to Safarín. Jde o filmovou postavu a DŮ s kroužkem je to poslední, co mě teď zajímá. HELP
Tak "Safarín", "Safin" nebo jak? Nemá to být Serafín, nebo Seraf?
Safarín ani Safin jsem nikde nenašel a ani mi to nic neříká.
Pokud by to měl být Serafín, nebo spíše Seraf, tak
a) je to tzv. andělská bytost vyššího řádu
b) je to postava z Matrixu, konkrétně Matrix Reloaded a Matrix Revolutions, která chránila Vědmu.
Tak zrovna koukám na film Spanish Movie a slyším "Serafíne, Serafíne!".
doplněno 11.03.13 09:31:... a v hlavě mi pořád naskakuje nezapomenutelný Saturnin.
Saturnin,to by taky šlo obdobně přeslechnout,to mě nenapadlo
U Saturnina se mi více líbilo pročíst knihu oproti filmu.
Ještě mě napadlo, zda to není Safarina (Výslovnost by možná byla stejná, jako je přepsáno tazatelem), což je buď jedna lvice ve Lvím králi a taky csfd.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.