Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Safin - kdo to je?

Od: leme odpovědí: 10 změna:

Ahoj, dělám DŮ a mám zjisit kdo to byl Safarín. hrál v nějakém filmu, ale vůbec nic o něm nemůžu najít. Neznáte někdo filmovou postavu "Safin"? Help prosím :(

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

3x

Mám několik technických poznámek... Hledáte Safarína, nebo Safína? pokaždé píšete něco jiného... Má jít o herce, nebo o postavu?

A poslední, čistě pro informaci: DÚ se píše s čárkou, nikoli s kroužkem, protože se jedná o zkratku slov Domácí a Úkol

mejmenojeivan
hodnocení

Přesně tak! Je to Safarín. Jde o filmovou postavu a DŮ s kroužkem je to poslední, co mě teď zajímá. HELP

iz*

Zdá se, že jsi zápisu úlohy věnovala stejné množství péče, jako názvu dotazu. Nezajímá-li tě, jak se co správně píše, mohla sis klidně špatně zapsat i zadání. Nejde třeba o Severína nebo, jak už tu někteří nadhodili, o Serafína?

hodnocení

1x

Tak "Safarín", "Safin" nebo jak? Nemá to být Serafín, nebo Seraf?

Safarín ani Safin jsem nikde nenašel a ani mi to nic neříká.

Pokud by to měl být Serafín, nebo spíše Seraf, tak

a) je to tzv. andělská bytost vyššího řádu

b) je to postava z Matrixu, konkrétně Matrix Reloaded a Matrix Revolutions, která chránila Vědmu.

ladinpraha*

Tak zrovna koukám na film Spanish Movie a slyším "Serafíne, Serafíne!".

doplněno 11.03.13 09:31:

... a v hlavě mi pořád naskakuje nezapomenutelný Saturnin.

ifkali*

Saturnin,to by taky šlo obdobně přeslechnout,to mě nenapadlo*palec*

U Saturnina se mi více líbilo pročíst knihu oproti filmu.

askmenow*

Ještě mě napadlo, zda to není Safarina (Výslovnost by možná byla stejná, jako je přepsáno tazatelem), což je buď jedna lvice ve Lvím králi a taky csfd.cz/...

darda
hodnocení

0x

Což takhle zkusit Wikipedii?

cs.wikipedia.org/...

darda
hodnocení

0x

Což takhle zkusit Wikipedii?

http://cs.wikipedia.org/wiki/Seraf%C3%ADn

Teď zjišťuji, že asi odpovídám na něco jiného, než byla otázka.

Sorry.

ifkali*
hodnocení

0x

Taky to mohl být vojín Kefalín z Černých barónů:)

:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]