Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak bude vypadat maturita 2015?

Od: dejvid* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chci se zeptat za dva roky budu maturovat mohli byste mi napsat jak bude maturita asi vypadat? Na co se mám připravit? Dělám jí dálkově a mám obor podnikání děkuji za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

0x

to nikdo neví :D , mam to stejně jako ty a budu doufat , že nebudu muset dělat z AJ i Matematiky ,ale že bude stačit Matematika a ČJ + to co určí škola

dejvid*
hodnocení

Mě by zajímalo spíš na jaké předměty se mám zaměřit jestli i na účetnictví a nebo tak protože mě vůbec nejde právě

albatros498022*

Pokud se jedná o odborný předmět tat toto určuje škola vzhledem k oboru, tedy zjistit na škole,

artik*

tak účetnictví bude 100% , pak ještě ekonomie a ostatní už bude na škole ,ale s účetnictvím počítej

doplněno 01.03.13 10:53:

vše se naučit dá ,ale musíš se učit každej den a né jednou týdně nebo za 14 dní . Já se učení věnuju každej den od 19:30- 22:30 .

hodnocení

0x

Ahoj, jak bude maturita v roce 2015, to Ti s jistotou asi dnes nikdo neřekne.

Jak píše artik, budeš samozřejmě maturovat ze všeobecných předmětů, tzn. čeština, pak asi jazyk nebo matematika apod.

Účetnictví je Tvůj odborný předmět, a z odborných předmětů budeš maturovat pochopitelně také, nevím, jaké další máš, buď budeš maturovat z tohoto předmětu samostatně nebo spolu s nějakým předmětem(např. účetnictví a ekonomika, tak to bude u nás).

Myslím si, že nejlíp uděláš, pokud se zeptáš přímo u vás na škole, vyučující předmětu účetnictví Ti jistá dá důvěryhodnou odpověď. Případně se můžeš informovat u třídní/ho, měl/a by také něco vědět.

Obecně si ale myslím, že z účetnictví při Tvém oboru Podnikání maturovat s velkou pravděpodobností budeš, proto bych Ti doporučoval v tomto předmětu více přidat, případně si sehnat doučování, domluvit se s vyučujícím daného předmětu na dalším možném postupu či se obrátit na spolužáky. Bohužel účetnictví na sebe dost navazuje a pokud nepochopíš ty základy, tak pak těžko můžeš pokračovat dále.

dejvid*
hodnocení

A myslíte si že se ti dá naučit za dva roky jak ekonomie tak i účetnictví?

iz*

Dejvide, dá. A k tomu řada dalších předmětů.

Nejlepší informace ohledně maturity získáte na své škole.

Maturita je veřejná zkouška. Můžete se dohodnout se zaměstnavatelem, napracovat si jeden nebo dva dny a pak se do školy zajít na maturity podívat. Můžete si sednout do zkušební místnosti a sledovat průběh zkoušky v kterémkoliv předmětu.

Maturita v r. 2015 se od letošní může trochu lišit, ale základ zůstává stejný.

lidus*
hodnocení

0x

Jen Bůh ví zda v r. 2015 bude vůbec nějaká maturita, naše vláda do té doby jistě něco úžasného opět vymyslí. Vzhledem k nedostatku práce mít já dítě dnes tak ho pošlu vyučit řemeslu(třeba i stou maturitou).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]