Nejste přihlášen/a.
dobrý den, potřebovala bych poradit, studuji vysokou školu, ale rozhodla jsem se, že ji ukončím a půjdu studovat vyšší odbornou školu.
vím, že vysokou školu může člověk studovat 3roky + 1 rok "zdarma", akorát nevím jestli tohle platí i pro vyšší odborné školy? jestli když teď ukončím vysokou, se mě přestanou "odečítat dny zadarmo" a pak jak znovu začnu studovat se zase začnou odečítat? řeknute mi někdo jak to funguje, kdo se v tom vyznáte, prosím
Kamarád mi totiž řekl, že na vyšší odborné to (3+1rok zdarma) neplatí, že se tam platí jenom školné za rok.
Dobrý den,
tak já osobně chodím na vošku soukromou takže tam je placené školné v rámci semestrů. Studium je na 3 roky + ta moje voška má spolupráci s některými VŠ, že když vyjdu vošku s titulem Dis. tak si potom rok přidám právě na některé té VŠ a získám Bc. Jinak se vošky chovají jako střední školy...prázdniny atd.
Záleží jakou vošku si vyberete a třeba vám nějaké předměty uznají z té vaší VŠ, kterou jste teď ukončila...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.