Nejste přihlášen/a.
Zdravím,holky ve třídě si vymyslely tablo podle sebe, 50km od našeho města kde máme školu, po škole, cena je nějakých 600kč, K tomu celé odpoledne pryč. Navíc to jsou holky které náma opovrhujou a neváží si nás.
Klasika, s nikým se neradily a vybraly podle sebe za co půjdem a i fotografku prostě vše, není to podle vás podlé?
Já sám tam nejdu, kašlu jim na to jen čekám že já a kámoši to schytáme. Ikdyž je nám to někde :D
Jsi zbytečně agresívní, když není hned podle Tebe. Proč? Musíš se naučit žít s tím, že Ti po celý život nebudou všichni přitakávat, že nebude vše podle Tebe.
My měli tábla dvě:
1/ Velké fotografie od fotografa. K tomu foto třídní profesorky a ředitele školy. Normálně nalepeno v řadách, nahoře název školy, třída a znak města.
2/ Druhé bylo rozpustilé. Každý přinesl velkou fotku svého obličeje. Kdo neměl, spolužáci ho vyfotili. Udělala jsem veliké kreslené tablo, byla na něm budoucí povolání nás maturantů: lékař, učitelka, stavař, zahradník /VŠZ/, lékárník, právnička...V pozadí byla zeměkoule /nám patřil tehdy celý svět/. Nahoře letěli proti sobě naše třídní a ředitel školy jako andělé - naši strážci, každý s ratolestí v ruce. Všichni se divili, že mi to prošlo, Ředitel byl totiž zavilý komunista a najednou - anděl? Nevím jak, ale prošlo! Táblo bylo umístěno na náměstí ve výloze spořitelny a dlouhou dobu se u něj střídalo hodně lidí. Mám ho dodnes stočené na půdě.
Proto nechápu, proč máte platit 600 Kč. Fotky od fotografa si každý uhradil sám, ostatní jsem namalovala zadarmo.
Měli jste si sednout jako třída a domluvit se všichni. Nechá se to, nás bylo 30 /15 kluků, 15 holek/ a domluvili jsme se pokaždé. Pokud jsi nebyl přístupný nějakému společnému řešení, teď se nemůžeš divit. Jednou ale budeš litovat. Maturitní tablo bývá většinou jen jedno za život. Jaga.
Kdepak jste, pánové, byli, když dívky bez vás rozhodly, co, kde, jak a za kolik?
Nebylo to tak, že jste se na ničem dohodnout nechtěli, takže rozhodnutí zůstalo na dívkách?
Tablo, účast na maturitním plesu ani na pomaturitním večírku povinná není. Ale věřte mi, že Vás to bude za pár (desítek) let mrzet.
doplněno 28.02.13 18:45:PS: Pokud vám vadí, co dívky rozhodly bez vás, je na vás, abyste přišli s jiným konstruktivním návrhem. A bez urážek!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.