Nejste přihlášen/a.
Zdravím, za pár měsíců budu maturovat, tak jsem se začal učit již nyní..Každý den se naučím nějakou otázku a obden ji opakuji, abych nezapomněl. Ale těch otázek je tolik, a navíc tolik obsáhlých, že každý den opakovat je nemožné, např. jen opakování mi nyní dá 3 hodiny 20 otázek. Poté se mozku již nechce nic dělat a učení další otázky je pryč... Jak tedy na to?
Neopakujte tak často. Člověk pak má stejně tendenci si říct "Jo, to si pamatuju..." a přeskočit to. Naučte se nové, ty pak dva dny opakujte - a pak se k nim vraťte třeba za týden, během kterého si průběžně zopakujete ty starší.
Držím palce!
Jestli přeříkávat, nebo jen číst, to už je na tobě. Mně třeba nejvíc vyhovovalo přeříkávat, vzpomínat, co všechno tam bylo, a pak proletět očima a přesvědčit se, jestli jsem něco důležitého nevynechala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.