Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umi nekod?parabola,hyperbola,elipsa

Od: beruska91* odpovědí: 5 změna:

naucil by me to dneska nekdo pres skype?vubec to neumim...a zitra pisu..mam sesit od kamose,ale v tom se clovek vubec nevyzna...ach jo..a nesmim dostat 5,jinak rupnu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Beruško, já to zcela jistě nebudu ale pokud tu otázku napíšete srozumitelněji tak jsou tu lidé, co vám rádi poradí.

sebod*

Lidusko. Za tu "kostku" Ti to přeložím *smich*. Slečna nejspíš hledá někoho, kdo jí pomůže sestrojit elipsu atd, vysvětlí jí co to jsou ohniskové vzdálenosti apod...

lidus*

"sebod"můj muž tomu nevěřil a ještě dnes dumá zda s tím vícehranem lze vůbec hrát místo kostky. Ohnisková vzdálenost, hmm to asi nebude jak daleko mám stát když zažehnu vatru? Už i tříletá vnučka mě poučuje, že to není rtěnka ale je to válec, no jo matematika je věda, však i proto jsem za to dańové přiznání raděj zaplatila jinak mě ranila mrtvice.

poradte.cz/...

Tady je otázka jasná ale co chce Beruška to abys byl šarlatán.

hodnocení

0x

Přes skype ani ne, ale pokud položíš dotaz znovu a konkrétněji, jistě ti tady někdo rád odpoví.

beruska91*
hodnocení

problem je v tom,ze tech zadani je strasne moc...takze by tech otazek bylo milion...ale tady odkaz na sbirku,co probirame uloz.to/... a vsechny ty priklady elipsa,hyperbola,parabola.az na ty,kde je pred prikladem hvezdicka.ty ne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]