Nejste přihlášen/a.
naucil by me to dneska nekdo pres skype?vubec to neumim...a zitra pisu..mam sesit od kamose,ale v tom se clovek vubec nevyzna...ach jo..a nesmim dostat 5,jinak rupnu
Beruško, já to zcela jistě nebudu ale pokud tu otázku napíšete srozumitelněji tak jsou tu lidé, co vám rádi poradí.
Lidusko. Za tu "kostku" Ti to přeložím . Slečna nejspíš hledá někoho, kdo jí pomůže sestrojit elipsu atd, vysvětlí jí co to jsou ohniskové vzdálenosti apod...
"sebod"můj muž tomu nevěřil a ještě dnes dumá zda s tím vícehranem lze vůbec hrát místo kostky. Ohnisková vzdálenost, hmm to asi nebude jak daleko mám stát když zažehnu vatru? Už i tříletá vnučka mě poučuje, že to není rtěnka ale je to válec, no jo matematika je věda, však i proto jsem za to dańové přiznání raděj zaplatila jinak mě ranila mrtvice.
Tady je otázka jasná ale co chce Beruška to abys byl šarlatán.
problem je v tom,ze tech zadani je strasne moc...takze by tech otazek bylo milion...ale tady odkaz na sbirku,co probirame uloz.to/... a vsechny ty priklady elipsa,hyperbola,parabola.az na ty,kde je pred prikladem hvezdicka.ty ne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.