Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem se školou

Od: jaknato* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám takový problém. Asi půl roku ve škole se mi dělo něco hrozného, domu jsem chodil vyčerpany a unavený a vůbec se mi tam nechtělo. To co se tam dělo to nikomu nepřeji. Teď už je to OK, ale já pořád i když už je to v pořádku jsem nervozni a celkově špatný pocit. Jak se mám dát znovu dohromady? Už je to v pohodě a aj bude ale pořád někde podvědomě to cítím, jak to dostat ze sebe ven?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Relaxovat. Nepříjemné zážitky se snažit nahradit novými, příjemnějšími. Zřejmě je to ještě moc čerstvé, chce to čas a odpoutávat myšlenky jiným směrem. Chodit se bavit s kamarády, věnovat se koníčkům a na to zlé myslet co nejméně. Někdy to opravdu trvá delší čas, než se člověk srovná a vyrovná s nepříjemnými zážitky. Nelze si poručit - už na to myslet nebudu a hotovo! Takže na sebe nespěchejte a zbavujte se toho postupně. Už je to pryč naštěstí, tak ať brzy najdete i ztracený klid...

hodnocení

1x

Souhlas s Kapkou, jen bych dodala, že by bylo dobré si najít nějakou spřízněnou duši, se kterou by jste si o tom mohl popovídat. Říká se "sdělená starost, poloviční starost". A něco na tom je. Nenechávejte si to pro sebe, a hlavně v sobě, dostával byste se z toho zbytečně mnohem déle...

hodnocení

0x

Takove stresy kvuli skole?! Co pak budes delat jak budes pracovat pod prisnym vedoucim , co se rad vozi po novaccich? *sok*

no jako jsem taky ještě student, tak vím jak to může být stresující... pokud je řeč o práci tak záleží jaká to má být... pokud si udělam co mám a jdu domu, tak na tom nic moc stresující není.. nějaké manažerské vedoucí pozice už budou asi horší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]