Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihláška - po roce

Od: bohous* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer, mám takový dotaz, vyhodily mě ze školy, od té doby jsem byl rok doma a chtěl bych si podat přihlášku na školu nyní, ale jak vím tak na přihlášce musí být podpis řiditele a razítko školy, a tak se chci zeptat jak to má udělat a co všechno mam vyřídit. Děkuji předem za odpověd.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

1x

Jestli mluvíš o střední, tak si v první řadě pořádně přečti pokyny k vyplňování. Pokud nenastupuješ přímo ze ZŠ, tak žádné razítko ani podpis nepotřebuješ, stačí doložit prospěch vysvědčením.

prihlaska
hodnocení

0x
Přihlášku vyplníte včetně známek a to i za druhé pololetí z 9. třídy. Místo razítka se podepíšete, popřípadě doložíte opisy vysvědčení. Přihlášku doručíte řediteli zvolené školy do 15. března 2013.
Zápisový lístek obdržíte na krajském úřadě, který je příslušný podle vašeho místa trvalého pobytu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]