Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Učitel na mě řve

Od: lulik odpovědí: 9 změna:

¨Dobrý den. Je mi 11 a už asi od 6 hraju na klávesy. Problém je v tom, že mám arogantního učitele. Pořád na mě řve, pošklebuje se mi... mamka mi slíbila, že příští rok hrát nebudu muset, ale to mi říká už několik let. Vždy se mnou na hodinu chodila, ale nedávno jí řekl, ať jde na chodbu, že nejsem malá... blbé je, že si spolu povídají, mají se rádi, a mamka říká, jak je hodne. JO, kdyby byl přísný a "šlapa" na mě,...ale on je arogantní. Ptal se mě, co jsem měla na vysvědčení, já¨řekla popravdě, že samé jedničky. A on: haha, a ještě si dvojku neměla, já ti jí dám. a uškeboval se mi...mě ta dvojka nevadí, ale vadí mi, jak je arogantní. Trénuju hodně, a když to zahraju dobře, tak na mě hledá takové "kraviny", ... nevím co mám dělat, já už opravdu nemůžu. Chodím každý pátek a vnoci ze čtvrtka na pátek a pátek ve škole,... v noci nespím a v pátek ve škole jsem uuuplně vystresovaná. Píšu si s holkama, které také k němu chodí, a mají to stejně...

poraďte, já už fakt nemůžu!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

5x

Zkus si o tom zas doma promluvit. Ale ne, že už nechceš chodit hrát, ale že bys chtěla k někomu jinému. A řekni proč, ty důvody, co jsi popsala tady. A klidně se někdy v noci na pátek zvedni a zajdi za mamkou, že nemůžeš spát, že se zas bojíš té hudebky (jestli ovšem mamka není cholerik, aby tě v tu chvíli nepřizabila). Když budeš vyvíjet přiměřený stálý tlak, mohla by mamka povolit.

Ale hraní nenechávej, to by byla škoda. Jestli tě aspoň trochu baví, snaž se jen o změnu učitele.

lulik
hodnocení

No, já za mamkou chodím dlouho. A v našem okolí toho moc na výběr není. A jak jsem psala, tak mamka se sním jakoby kamarádí,.. A hraní mám už zprotivení, nebaví mě, ... i bez hudby v rádiu se obejdu.A mamka známím říká, jak mě to baví,... a já jí potom řeknu. Mimi, tě to nebaví tak proč jim to říkáš? Ona řekne, jak mě to baví... Ach jo, já už fakt nemůřu... *plac*

figurek*
hodnocení

3x

možná sis toho ve svém věku ještě nevšimla, ale učitelské povolání pokřiví charakter. Učitel ti nikdy neřekne, že jsi něco udělala dobře, ale hned najde na tvém výkonu nějakou muchu a hned ví, že něco mělo být uděláno jinak, případně začne žáky zesměšňovat. Tak to chodí, to je normální stav. Možná i právě proto jsou učitelé a učitelky prostě nepřeškolitelní na jinou práci. To jejich původní učitelské povolání je na nich stále strašně vidět a ze své učitelské škatulky se prostě už nikdy nedostanou.

Takže ti radím, jesli ti učitel řekne : Haha, ještě jsi dvojku neměla, já ti ji dám. odpověz : Příště mi dáte trojku nebo čtverku a já pak přestanu chodit.

Uvidíš, že to zabere.

praivo*

Na jedničku umí Bůh, na dvojku učitel, na trojku výborný žák a na čtyřku "normální" žák.?

@lulik: Já jsem si zase vyslechl něco v tom smyslu, že mě prý i s houslema vyhodí z okna...

youngman*
hodnocení

2x

Napiš mi kdo to je do pošty, jaký město a umělecká škola. Na příštích hodinách bude k tobě a k holkám hodnej jako poslušnej pejsek škemrající o pamlsek..jestli si tedy pan učitel nechce vykoledovat pěknej malér

lulik
hodnocení

Ráda bych napsala,...ale bojím se, že by jsistil, že jsem to psala já,...no prostě se bojím. NO, ZUŠ Chrudim,...Jméno,...na to už opravdu nemůžu odpovědět,...bojím se. ... je to - J.B. jenom takto vám jméno napíšu,...

Jestli se můžu zeptat, co by jste s tím udělal? Vy pracujete na nějakém "školství" nebo co? prosím odpovězte...*sok**sok*. na jednu stranu by to bylo suuuuper, ale na druhou... *plac*

youngman*

Ve školství ne ale mrzí mě když (i cizí člověk) trpí vinou nějakého vola. Google mi poradil iniciály stačí. "Lidé jsou svobodní a rovní v důstojnosti i v právech" Tak mluví Listina základních práv a svobod České republiky..

hodnocení

0x

Dobrý den. Dej mamce třeba přečíst od druhých, co si o učiteli píšete a myslíte. Ať vidí, že to není jen Tvůj problém a že jsi z toho stresovaná. Třeba tentokrát mamka dodrží své slovo a příští rok nebudeš muset hrát. Možná byste se mohli poohlédnout i po jiném učiteli...

praivo*
hodnocení

0x

Vzhlem k dotazu je jeho motto ( zdroj) Chovej se tak, jak chceš, aby se ostatní chovali k tobě. poněkud úsměvné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]