Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípravky na podporu soustředění

Od: purple* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, najde se někdo, kdo by mi poradil nějaké přípravky nebo vitamíny pro podporu soustředění?

Čeká mě maturita a ač jsem do sebe nechtěla cpát chemii, asi se tomu nevyhnu. Na maturitu mi zbývá spousta věcí, co se učit, do toho ještě píšeme písemky z nematuritních předmětů. A opravdu si nechci všechno nechat až na svaťák. Lépe se mi učí ráno nebo dopoledne, jenže to jde jen o víkendu. V týdnu přijedu v 5 ze školy a už mě nenapadá nic, jak se večer přinutit k ničím nerušenému učení. Ta soustředěnost tam prostě hrozně chybí ať se snažím, jak chci.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pripravku je spousty na tenhle problem.Jinak,jsou to hlavne Omega 3mastne kyseliny,vitaminy skupiny B,antioxidanty.Nejlepe to vse najit ve strave.Dulezite jsou i jine veci,relax,meditace,cerstvy vzduch,spanek,pitny rezim.Doporucuje se doprat si i cokoladu,kakao k produkci endorfinu.Je toho spousta i ve vyhledavaci,bohuzel nevim,jak davat odkazy.hodne zdaru.

askmenow*
hodnocení

0x

Já před maturitou jela Lecitin a Guaranu. A kafe. Ale já kafuju hodně pořád. Chce to k tomu hodně větrat a pít hodně vody. A taky věřit, že to jde i bez chemie a že je to i o tom, co člověk dostal do hlavy za čtyři roky, nejen teď. Hodně štěstí.

lidus*
hodnocení

0x

Já dost pochybuji, že některý přípravek funguje ale můžete zkusit zde již popsané nebo i GINgobiloba, Gingomax...Pokud jste se 4 roky připravovala a nedělala repárát každý rok tak já bych místo sázky na chemii šla ven do přírody a učila se, učila, se...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]