Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, najde se někdo, kdo by mi poradil nějaké přípravky nebo vitamíny pro podporu soustředění?
Čeká mě maturita a ač jsem do sebe nechtěla cpát chemii, asi se tomu nevyhnu. Na maturitu mi zbývá spousta věcí, co se učit, do toho ještě píšeme písemky z nematuritních předmětů. A opravdu si nechci všechno nechat až na svaťák. Lépe se mi učí ráno nebo dopoledne, jenže to jde jen o víkendu. V týdnu přijedu v 5 ze školy a už mě nenapadá nic, jak se večer přinutit k ničím nerušenému učení. Ta soustředěnost tam prostě hrozně chybí ať se snažím, jak chci.
Pripravku je spousty na tenhle problem.Jinak,jsou to hlavne Omega 3mastne kyseliny,vitaminy skupiny B,antioxidanty.Nejlepe to vse najit ve strave.Dulezite jsou i jine veci,relax,meditace,cerstvy vzduch,spanek,pitny rezim.Doporucuje se doprat si i cokoladu,kakao k produkci endorfinu.Je toho spousta i ve vyhledavaci,bohuzel nevim,jak davat odkazy.hodne zdaru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.