Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dostala jsem ze zkoušky na VŠ známku 3,5 (3-). Teď nevím jestli jsem ji udělala nebo ne. Nemáte někdo zkušenost? Děkuji za odpověď.
Nevím jak teď, ale za mých studentských vysokoškolských let bylo nevyhověl = 4. Takže jsi to asi udělala, i když jen o prsa
Pravidla známkování jsou snad to první, o co se student zajímá, ne? Jaký děláš obor?
Na vysoké by se mělo zmámkovat abecedně: A = 1, B = 1-, C = 2, D = 2-, E = 3, F = 4 (a neuspěl).
doplněno 30.01.13 23:35:No jinak: A = asi šprt, B = bylo to skoro výborný, C = celkem dobrý/celkem to ušlo, D = dobrý, E = eště dobrý, F = f prdeli :D.
doplněno 30.01.13 23:35:*nebo :D
doplněno 30.01.13 23:40:Vycházím z brněnských škol, které znám (VUT, MU...) i na ČVUT by se mělo známkovat písmenky.
Poinformuj se na webu školy, nebo u spolužáků. Na škole, kam chodím já, půlstupně neexistují. tedy je jedna, dva, tři - prospěl, čtyři - neprospěl.
Není to náhodou třeba počet bodů a ne známka?
doplněno 30.01.13 23:37:UK, nebo aspoň fakulty, které znám, známkují 1, 2, 3, 4, případně započteno - nezapočteno
To přece není na učiteli, víš že na VŠ je mj studijní a zkušební řád? Student neznat základní dokumenty školy? Mínusy se obecně nemají dávat. Kdysik bylo nejhorší 3 a pak ... Třeba MU 3,5 nezná.
doplněno 31.01.13 12:35:adelo, já nepíšu o školnim řadu, ale o studijím a zkušebním! Nejhorší známka prostě bývala 3, dobře. A si na VŠ?
Nepise se znamka do indexu jen v pripade, kdy student zkousku slozil? Jediny pripad, kdy se do indexu zapise vysledek "neprospel(a)" je, jestlize se jednalo o studentum posledni termin zkousky a vysledek "neprospel(a)" uz si tak nemuze opravit. Blize ale o tom bude pojednavat ten studijni rad. Kdyz napises, na jakou skolu chodis, tak ti ho mozna dohledame i online
Co jsem tak po tech znamkach koukal, tak ta stupnice hodnoceni (ECTS) 1 → 1- → 2 → 2- → 3 → 4 je nejaka evropska domluva, ke kteremu se skoly postupne pripojuji
Když my ani nevíme, zda má tazatelka známku v indexu, nebo na papíře, v mailu, či v el. systému... navíc některé školy už ani indexy nemají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.