Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde úředně ověřují vysvědčení?

Od: anzionka® odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

mám dotaz, kde si můžu ve Znojmě ověřit (úředně) vysvědčení? Na městský úřad, ale kam přesně? Nemůžu jít na poštu? Když už mám své kopie, oni na ně dají jen nějaké razítko? Díky všem. Anzionka.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

2x

Přesně tak, jen dají razítko a nálepku na kopii vysvědčení. Můžeš to vyřídit na jakékoliv poště, u okénka s označením CZECH POINT (takový modrý puntík) ;)

doplněno 30.01.13 18:53:

Myslím, že se všude platí 30,- Kč za ověření jedné strany.

hodnocení

Díky vám oběma. Takže za jedno vysvědčení 60 Kč? *sok*

martinaa*

U notáře je to klidně pár set:)

martinaa*
hodnocení

2x

Anzi, na úřad (jak je radnice), hned v přízemí tuším vlevo jsou dveře, na kterých je modrý puntík:) Jsou tam moc příjemní, nedávno jsem tam byla pro výpis z RT:)

doplněno 30.01.13 18:51:

Jojo, Česká pošta potvrzuje také, ale nevím, za jakou cenu. Na úřadě je to za pár desítek korun.

hodnocení

Díkec. A myslíš, že na poště na Horním náměstí mi to udělají také? A je to nějak cenově výhodnější na úřadě než na poště?

hop®
hodnocení

2x

Vyhledejte si na netu nejbližší poštu a zjistěte, jestli tam mají Czechpoint. Bývá tom ověření nejrychleji a nejlevněji. Můžete mít i vlastní kopie, dají na to ověřovací razítko...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]