Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Mám dotaz ohledně školy. Mám výuční list obor Nástrojař a teď jsem šel na 4-letý obor Strojírenství. Maturitu chci každopádně. Ale proč píšu moc mě to na tom čtyřletém oboru nebaví. Jsem spíš na tu manuální práci i když hlava občas taky maká. A přemýšlel jsem o tom, že se vrátím zpět na učnák kde si udělám 3-letou nástavbu a abych to nemusel dělat přo práci tak bych se ještě přihlásil na elektrikáře. Takže bych za tři roky měl další výuční list a maturitu. A dotaz je, jestli s nástavbou můžu na Vysokou školu? Teď na vejšku nechci ale kdo ví jestli mě to chití a budu tam chtít. Tak jestli je ta možnost. O proti čtyřleté maturitě bude ta z nástavby co se týče získaných znalostí pro vejšku v nevíhodě ne?
Děkuji za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.