Nejste přihlášen/a.
Jak mám doma říct o problému ve škole? Nejde o učení jde o spolužáky. Vůbec nevím.
Jak? Sednout si s rodiči a vše narovinu co tě tíží vysvětlit . Kdo jiný by ti měl pomoci, když ne oni.
Trvá to už delší dobu, měl bych říct, že už to je dlouhodobější problém, nebo mám si vymyslet, že to začlo, aby si mysleli, že jim to říkám zavčas? Je mi blbe přijit opět ze školy a říct mami tati xxxxxx... a jen tak mimochodem už to trvá půl roku, jo to je všecho co jsem vám chtěl řict a teď jdu do pokoje
řekni jak to je, jak to začalo ...co se vlastně děje ,zda se to stupňuje nebo co se ti děje ... nic si nevymýšlej jen pak ti mohou pomoci
Nic si nevymýšlej, řekni to přesně tak, jak to je. Pokud si budeš vymýšlet, informace zatajovat či měnit, nebude to k ničemu. Rodiče musí znát přesně vše, co se ti ve škole děje, co tě trápí. Jen tak ti budou moci pomoct a o to přece jde. Neboj se tedy říci jim celou pravdu, ať je ti jakkoliv nepříjemná. Neboj se rodičům důvěřovat.
ono co se týká školy tak člověk by se to měl pokusit vyřešit sám nějakym zpusobem.. pokud máš namysli šikanu... třeba se s tim o někom poradit jak to řešit.. jak už do toho začneš tahat rodiče tak to je uplny konec... a pokud se jim chceš opravdu svěřit tak hlavně vše popravdě.. at pak nejsou ve škole za voly,...
Mami a tati, potřebuji si s vámi promluvit. jde o problém, který trvá cca půl roku. Snažil jsem se to zvládnout sám, ale protože se to nelepší, chci vám o tom říct, abyste mi pomohli to vyřešit, nebo alespoň mi řekli svůj názor na tuto věc...Úplně v klidu, rodiče jsou tady přece kdykoliv pro Tebe. Ničeho se neboj, uleví se Ti, když se jim svěříš, uvidíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.